Az alkotó társadalmat építjük

Az EU-EXPO révén az alkotó társadalmat építjük, konstruktív együttműködéssel, kreatív közösségi módszerekkel.
Az EU nagyon sok jó lehetőséget biztosít az élet szinte minden területén. Legyen szó az egészségről, a párkapcsolatról, a családról, a közösségekről, a társadalomról, az emberiségről – szinte mindegyikhez van jó szavunk, ötletünk, témánk, programunk!

Már a szervezés is élmény, közösség, alkotás. Az EU-EXPO után pedig a megbeszélt újabb feladatok és célok adnak értelmet, munkát sok-sok embernek, a vállalkozóknak, a diákoknak, a művészeknek, újságíróknak, rendezvényszervezőknek különösen.

Az EU tagállamai, nemzetei is összefoghatnak egy nagy cél érdekében, az EU-EXPO sikeres megvalósításáért.
Az április 28-i Klubdélutánunkon két különösen jó témára nagyon fókuszálunk: az Európai Testvérvárosok és Fesztiválok Hálózatának kiépítésére és az Európai Rekreációs Központok és Tábrok rendszerére.Mindkettőben érdekelt Európa minden országa, nemzete!

Szisztémánkhoz, az X-partyhoz méltóan az előkészítés során Delphi módszert is alkalmazunk, kidolgozott kérdőívünket megküldjük partnereinknek, és célirányos kérdésekkel fogunk jó ötletekhez, javaslatokhoz, kapcsolatokhoz jutni. Azután az összefoglalónkat a Klubunkon ismertetjük és kreatív csoporttechnikákkal megvitatjuk. Ez biztosan sikeres lesz, a társaságot összeerősíti.

További részleteket publikálni fogjuk honlapunkon is, és természetesen eljuttatjuk az Európai Unió megfelelő szervezeteihez is. A májusi Európa Napokon, a Felszabadulás téren, jó lehetőségünk lesz a megfelelő EU-s szervezetekkel való kommunikációra, ezért külön partot is szervezünk május 6-án.