Fejleszthetőség

Az EU-EXPO egyik fontos koncepciója, hogy fenntartható és fejleszthető legyen.

Az EU-EXPO Klub tagjai, partnerei számára nagyon fontos, hogy olyan tervet dolgozzunk ki, amely nagyon újszerű, különleges, jó és a fejlődés is biztosítva legyen. Ezért az idei, 2017-es EU-EXPO a terveink, kapcsolataink prezentálására összpontosít.

Plakátokon, filmeken bemutatjuk, hogy hogyan képzeljük el és tervezzük a 2018-as nagy EU-EXPO rendezvényeit. Mindezt megbeszéltük az augusztus 17-i Klubdélutánunkon, és a részletek nagy részét bemutatjuk a Before-partinkon, 2017. szeptember 12-én.

Néhány téma, melyet a prezentációs kiállításon – 2017. október 11-15. – bemutatunk: 

Az Európai Testvér-fesztiválok Hálózata eddig ismert tagjainak egységes dizájnban való tablósorozatából jól lehet majd tájékozódniuk a látogatóknak arról, hova érdemes majd ellátogatni. Akár nézőként, akár kiállítóként, akár fellépőként.

Az Európai Élmény – Alkotó Táborok világa sok jó komponenst mutat be, partnereinknek, táborzóknak egyaránt.

A Feltalálók és Újítók Napja – október 12-én az idei és a jövő évi témákat mutatja be, és a diákságot, a vállalkozókat is megmozgatja.

A Szépség Világnapja, X. 14. programjának részleteit is prezentáljuk.

Az ilyen prezentációs expóknak egyik nagy előnye, hogy mivel interakcióban van a látogatókkal, a partnerekkel, az érdekeltekkel, ezért még lehetőség van a tervek fejlesztésére, korrekciójára is.

2018 januári Évnyitó partin már a nagyjából fix terveinket fogjuk bemutatni.