A Before-party fontossága

Nagyobb rendezvények előtt érdemes egy before-partit szervezni, amely kvázi főpróbaként, tervezésként, médiapartiként is funkcionálhat. Ezt még 2005-ben találtuk ki, aSzépség Világnapja – X. 14. – Before-partiját szerveztük meg szeptember 12-én, Mária napkor.

A mostani nagy Before-party igazán multifunkciós, hiszen kreatív csoportmódszerekkel megbeszéljük két fő témánkat, az EU-EXPÓT és az idei Szépség Világnapját, benne a Miss Írisz választást, valamint a partnereink, klubtagjaink is tartanak rövid bemutatkozást vállalkozásukról. Természetesen a kapcsolataink fejlesztésére is nagyon jó ez a rendezvény, ami EU-EXPO Klubként is funkcionál.
A Before-partinkra most regisztrálni kell, mivel nagy az érdeklődés, és a terem befogadó képessége korlátozott.
Megválasztjuk a Party Szépét, a Miss Írisz választás égisze alatt.

*****

Eredmények, konklúzók:
A 2017-es EU-EXPO a tervezésről szól, arról, hogy a témáink részleteit kidolgozzuk, a partnerséget, az együttműködést hogyan szervezzük, az EU-s kapcsolatainkat milyen formában alakítsuk.
Kiemelten fontos célunk, hogy 2018-ban az EU-EXPO nagyszabású, méltó, sikeres és nyereséges (mindannyiunk számára!) legyen.
Az idei EU-EXPO a már jól bevált crossing-party módszerrel kerül megrendezésre, a témáinknak megfelleő helyszínen és partnerekkel, műsorokkal.
A Szépség Világnapja idén is a fókuszban van.
Az Európai Unió fejlesztéséhez is szeretnénk hozzájárulni az EU-EXPO szervezésével.
Megválasztottuk a Party Szépt, aki a 17 éves diáklány, Mátyás Brigitta lett.

****