Indul az Expo-innováció

3.) Javaslatok a Hungexpo részére. Az Expó-etikánk alapján segítjük hasznos javaslatokkal, kapcsolatokkal a partnereinket. A Hungexpo számára is kidolgoztunk, átadtuk három pontból álló tanácsainkat. A tárlatvezetéssel kombinált Média-party, a Hungexpo klub létrehozása a kiállítók bevonásával, , hasznos-érdekes infótáblák, tablóképek plakátja – ezek mind nagyon hasznosak lehetnek. Természetesen ezeket az ötleteket más nagy rendezvényeken is meg lehet valósítani.  A javaslatainkat átadtuk a Hungexpo vezetésének 2018. április 13-án, a Construma kiállításon.

2) Nagyon jó alkalmat kínál az EU-EXPO arra is, hogy lényegesen megújítsuk, továbbfejlesszük a vásárok, fesztiválok, expók világát.

Ennek érdekében egy külön fókuszcsoportot is megszervezünk, melynek az lesz a feladata, hogy a tematikánknak megfelelően tervezzen és szervezzen új, innovatív témákat, szolgáltatásokat, műsorokat, programokat, termékeket.

Expó-innovációnk néhány modulja: Tárlatvezetés szervezése csoportok részére * Partnerszervezetek támogatása tanácsainkkal

Komplex módon kezeljük ezeket, és folyamatosan publikáljuk az eredményeket.

1.) Az Expo-innovációnk startja 2018. január 29-én volt. a Jó Istenek Hetében.