A Nagy Francia Forradalom ünnepén

Az emberiség fejlődésének kiemelten nagy, pozitív állomása volt az 1789-es polgári forradalom Franciaországban.

Minden évben, július 14-én, megünnepli a világ. Budapesten a Francia Intézetben és udvarában tartanak nagyon színvonalas, jó hangulatú műsoros pikniket. Este utcabállal. A megjelent kiállítók közelebb hozzák hozzánk a francia kultúrát, gasztronómiát, szórakozást.

Mindezt kihasználva egy EU-EXPO Klubot celebrálunk az ünnepséghez. Megbeszéljük az aktualitásokat, a terveinket, és természetesen részt is veszünk a mulatozásban is.Az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista Klubjára is sor kerül. Nagyon fontos megtárgyalnunk a “Dialektikus idealizmus” komponenseit, és szervezzük az Európai Testvér-fesztiválok Hálózatát is.

Megjelenik az Európai Sajtószövetség falilapja, a “Világlátó” különkiadása is.

Kellemesen és hasznosan – ez a Vállalkozók Klubunk egyik régi szlogenje, most is aktuális. Folytatjuk a tradíciókat és újakat fejlesztünk ki. A Quantum-diszkó és a Laharo-party jó témánknak bizonyult, figyelünk a sikeres megvalósításra.

Dicsőség a francia forradalmároknak, hősöknek, akik a demokratikusabb, szebb, jobb, élhetőbb világot erősítették!

Konklúzió:
Az esemény tendenciája alapján úgy döntöttünk, hogy nagy mértékben beszállunk a Nagy Francia Forradalom ünnepségének megszervezésében 2019-ben, a 230. évforduló megünneplésében.