Az EU-s kapcsolataink fejlesztése

Az eredeti terveink szerint fő feladatunk eddig az volt, hogy tervezzünk meg egy XXI. századi expót, amely megalapozott, vannak nemes céljai, jó tervei, szervezettsége és a szocializáltsága is magas szintű.

Az EU-EXPO koncepcióját, tematikáját, témáit, tervezetét leteszteltük, és komplettáltuk. Idén arra fókuszálunk, hogy a kapcsolatrendszerünket bővítsük, a sikeres megvalósítás érdekében hatékonyan cselekedjünk.

Az Európai Parlamenti választások jó apropót adnak nekünk ahhoz, hogy megszólítsunk EP képviseletüket, EU-s szervezeteket is.

Értékrendszerünk leglényegesebb komponensei:
Ismeret * Alkotás * Egészség * Kapcsolat * Közösség * Élmény

A fenntarthatóságot és a fejleszthetőséget ugyancsak fontosnak tartjuk. A Konstruktív együttműködés jegyében szervezkedünk.

Újítani fogunk a designban, a reklámozásban, a prezentációkban is. Az EU-EXPO Klubokat már rendszeresítettük, és ezt tovább fejlesztjük, növeljük a hatósugarunkat. Sztárvendégekkel, partner és média-partival is gazdagítjuk a klubdélutánjainkat. Háziasszonyainknak komplex feladatai lesznek: műsorvezetés, info-kommunikáció, koordináció is.

Sikeres volt eddig is a partnereink rendezvényeihez való kapcsolódás. Mostantól már önálló standdal is megjelenünk, ezzel is a reklám és a partnerszervezést tudjuk erősíteni.

A szépségversenyekre, a szórakozásra, a kultúrára, az innovációra, a testedzésre, az egészségre kiemelten figyelünk. A hatékonyságunkat is növeljük ezek által.

Évnyitó-partinknak, január 19-én, tehát lesznek témái.

Szilvásy Péter alapító * EU-EXPO * Európai Fiatalok Szövetsége

Budapest, 2019-01-09