Hírek, események – 2019. II. félév

Fesztivál Akadémia létrehozását kezdeményezzük – december 14
A konstruktív együttműködés jegyében, a fejlődés érdekében, az Expó-innováció égiszében hozzuk létre különösen fókuszálva a fesztiválok, az expók, a vásárok, a bálok, a kiállítások továbbfejlesztésére. A vezetőség a kiemelkedően jó rendezvények vezetőiből áll. A célközönség pedig a “Z”-generáció, azok a fiatalok, akinek nagy tehetsége és jó szándéka van a közösségi élmények színvonalas megszervezéséhez, megvalósításához. Természetesen az Európai Testvér-fesztiválok Hálózata is nagyon fontos projektünk. Az Évnyitó-partinkon lesz a megalakító ünnepsége a Fesztivál Akadémiának.

Multifunkciós EU-EXPO Klub a Lelkes Ásványbörzén, a Lurdy Konferencia Központban – december 7.
A karácsonyi ünnepek közeledtével kreatív ajándékalkotás mellett, közben megbeszéljük a 2020-as nagy terveinket is.

Az egészség és a közösség a fókuszban – december 1.
TGY Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválján megjelenünk külön standdal. Nagyon fókuszálunk ezekre a témáinkra, melyekhez partnerek jelentkezését várjuk: Európai Rekreációs Központok és Táborok, Szeniorskola, Legyünk természetesen egészségesek, EU-EXPO Különleges termékeinek kifejlesztése.A fesztivált immár 23. alkalommal szervezi meg a szerkesztőség, dr. Görgey Katalin vezetésével. A kibernológiát, a grafológiát is alkalmazni fogjuk!

After-party – november 7.
Az EU-EXPO és a Szépség Világnapja after-partiján megbeszéljük a további fontosságokat. Megünnepeljük a Nagy Októberi Szocialista Forradalom 102. évfordulóját. Alkotunk egy különlegességet is. Helyszín a Morrisons 2-ben, a VIP teraszon. Arccal a jövő felé!
A partink nagyon hasznos, sikeres lett.
Konklúzió: a DNS -marketing alkalmazásával és a nemzetközi kapcsolataink kifejlesztésével valóban világnappá szervezzük a Szépség Világnapját, az V. EU-EXPO vertikumában.

Az EU-EXPO 2019 konklúziói – október 17.
Sikeresen leteszteltük az EU-EXPO koncepcióját, témaköreit. Bebizonyosodott, hogy nagyon hasznos és jó az alapelgondolásunk.

  • A közösség, a klubhálózatunk szervezése kiemelten fontos lesz. Már van mire alapoznunk, és a jó rendezvényeink apropóján hívjuk a konstruktív együttműködésre kész partnereinket, klubtagjainkat.
    Ugyancsak fontos lesz a jó reklám-propaganda. A stíluson nagyon sok múlik. Inkább lazábbak, humorosabbak leszünk.
  • Az értékesítés új dimenzióit elkezdtük kifejleszteni. A Barterbankunk jónak bizonyult. A partnereink rendezvényeivel való együttműködésben a Szponzorszervező Szupercsapatunknak nagy szerepe lesz.
    Sztárvendégeink a vidám, a tanulságos, hasznos témáik exponálásával fogják növelni a klubjaink létszámát, hangulatát is.
  • A nemzetközi, az EU-s expanziónkat ugyancsak a legfontosabb feladataink közé soroljuk. Felvesszük a kapcsolatot a külképviseletekkel, művelődési központokkal is.
  • A testkultúrában lényegeseket újítunk. A grundfoci, a konditerepek, a művészi sportolás, az ezotéria és a természetgyógyászat jobb alkalmazása mindenkinek hasznos lehet.
  • A szórakozáskultúránk megújításra szorul. Kifejlesztjük a Quantum-diszkókat.
  • Nagyon fontosnak tartjuk, hogy már 2020-ban rendszeresítsük az Európai Élmény-Alkotó Táborokat, magyarországi gyógy-termál vizeknél.
  • A 2020-as EU-EXPO kreatív konferenciákból fog állni. Természetesen a résztvevő partnereink termékeinek a bemutatása mellett.
  • A Szépség Világnapját, 2020. X. 14-én, valóban világnappá fejlesztjük. Erre fókuszálunk 2020-ban.

Crossing-party szerűen szervezzük meg az idei EU-EXPO programjait – október 10-15.
Nagyon hasznosnak bizonyult a tavalyi kezdeményezésünk, a crossing-party. Ennek lényege, hogy az EU-EXPO komplex rendezvényeit több helyre, eseményre, rendezvényre tagoljuk. Társulunk partnereink programjaihoz, és cserébe mi is kapunk újabb, jó ötleteket, partnereket, reklámot. A Hungexpón, a Városligetben is lesznek jó rendezvények október 10-15 között, amikor tartjuk az EU-EXPO-t 2019-ben. A további részleteket, feltételeket megbeszéljük október 10-én, a Megnyitó partinkon. A 2020-as expanziónk programja, tervezése, szervezése a lényeg. A Szépség Világnapját (X. 14.) 2020-bán valódi világnappá fejlesztjük.

Before-party – szeptember 12.
Egy nagyszabású rendezvény előtt érdemes próbát, főpróbát tartani! Erre már 2005-ben rájöttünk. A Szépség Világnapja – X. 14. – előtt egy hónappal, szeptember 12-én rendszeresítettük az előkészítő partinkat, amit Before-party néven rendszeresítünk minden évben. Idén az EU-EXPO is fő témánk lesz. Nagyon fontos kérdéseket kell megbeszélnünk.
Konklúziók: A Szépség Világnapja (X. 14.) világméretű expanzióját elkezdjük, annak érdekében, hogy 2020-ban már tényleg világnappá váljon ez a 2003-ban indított témánk. Az EU-EXPO 2020 terveit is az idei rendezvény sorozatunkon tárgyaljuk, tervezzük meg.

Az Európai Rekreációs Élménytáborokra is nagy szükség van – augusztus 29.
Eredetileg a Tiszacsegei szépség kastélyban szerveztük meg az első rekreációs élmény táborunkat, mert ezen a helyen nagyon nagyon jó a gyógytermálvíz fürdő. Éppen ezért a magyar gyógyfürdőkre alapozottan szervezzük meg 2020-ban az első európai rekreációs és élmény táborunkat. A részleteket megtanácskozzuk az idei EU-EXPO Testkultúra napján, október 11-én.

Különleges termékek alkotása nagyon hasznos – augusztus 19.
Sok jó vállalkozó partnerünket inspirálja, hogy az EU/EXPÓ Különleges termékét, a saját körében, megtervezte, megalkotása. Az élelmiszerek, a divattermékek, a műszaki cikkek, a testkultúra különleges termékei bevonzzák a kereskedőket, a felhasználókat, a fogyasztókat, a sajtót is. Mindenki jól jár ebben az akciónk bán, amit a II. EU-EXPOn indítottunk el. Most továbbfejlesztjük, a Befoere-partikon megbeszéljük a részleteket.

Klubhálózatunk fejlesztése a fókuszban – augusztus 4.
A jó közösségi élet, a konstruktív együttműködés nagy célok érdekében ma különösen fontos és hasznos a társadalmunkban. Az EU-EXPO klubszerű szervezésének előnyei bebizonyosodtak, az EU-EXPO tervrendszerünket is validáltuk. Mostantól az intenzív szervezés, megvalósítás a lényeg. Augusztus 19-én és a Before-partinkon, szeptember 12-én lényeges előrelépéseket teszünk az idei EU-EXPO minimál verziójának színvonalas megvalósítása érdekében. A Különleges termékek, az új módszerek a testkultúrában, a szórakozás világának megújítása, a jó baráti kapcsolatok prioritást élveznek. Az Európai Unió illetékes szervezeteinek már tudunk lényeges, konkrét terveket szolgáltatni. AZ EU-EXPO dala, az Europé szobra, az Olimpia indulója – innovációs, kreatív alkotásainknak tényszerű esszenciái lesznek.

Szervező Bizottság tanácskozása – július 17. és 31.
Idén a minimál-verziónkat fogjuk színvonalasan megrendezni, előkészítjük a 2020-as expanziónkat.
Az EU-EXPO Különleges termékeinek menedzselésébe bevonjuk a potenciális forgalmazókat is.
A közösség-orientált partnerszervezés, a reklám-propaganda nagyon fontos lesz.

A Nagy Francia Forradalom ünnepe – július 14.
Az emberiség fejlődése fontos szakaszába lépett 1789-ben, midőn győzött a polgári, demokratikus Francia Forradalom. Az ünnepség jó alkalom arra, hogy bővítsük az EU-s kapcsolatainkat, most a francia vállalkozókkal, szervezetekkel. Budapesten a Francia Kulturális Központban szokás szerint jó műsorral, vidám hangulatban ünnepelünk, és megbeszéljük témáink egy részét is.

Fókuszban az európai kapcsolataink fejlesztése – július 1.
Az európai választások után már lecsendesült a politikai élet, és újra a normális gazdasági, vállalkozói világ kezd uralkodni. Az EU-EXPO tervét, koncepcióját, tematikáját kidolgoztuk és leteszteltük. Kezdődhet tehát a Klubhálózatunk fejlesztése és az EU-s kapcsolataink kialakítása. Ezek érdekében is kreatív tanácskozást szervezünk aktivistáink és leendő partnereink bevonásával. Az augusztusi SZB Tanácskozás önmaga is kellemes élmény lesz, mert társítjuk egy fesztiválhoz. A részleteket július közepéig kidolgozzuk és indítjuk a szervezést. Jelentkezni a hivatalos e-mail címünkre írt levélben lehet: klub@euexpo.eu.