Hírek, események – 2020. I. félév

A Szépség Világnapjára fókuszálunk az idei EU-EXPO komplexumában – március 30.
A témaköreink szinte mindegyike kompatibilis a Szépség Világnapja X. 14. programjaival. A szépség, az innováció, a testkultúra, a művészet, a szórakozás – ezeknek nagy szerepe van A Szépség Világnapján, és annak előkészítésében, szervezésében. Idén ráadásul a nemzetközi expanziónkra is fókuszálunk. Az ENSZ és az EU megfelelő szervezetivel, vezetőivel is felvesszük a konstruktív kapcsolatainkat. Egy különleges előrendezvényen, az Olimpia Szépe választáson, augusztus 8-án, is tudunk jó kapcsolatokat kiépíteni. A részleteket megbeszéljük az EU-EXPO Klubjainkon is.

XV. TesTudaT Konferencia – március 25.
A témaköreink mindegyike érdekelt ebben a különleges, kreatív konferencián. A testkultúra és az innováció égiszében megalkotjuk a XXI. század ideológiáját, a Dialektikus idealizmust. Az EFISZ Rekreációs Központok és Táborok ugyancsak nagyon fontosak lesznek, idén minimál-verzióban valósítjuk meg. A tárgyalásunk kiemelt témája, hogy idén valóban világnappá szervezzük A Szépség Világnapját – X. 14-én. A szórakozáskultúránk fejlesztésére is nagyon oda kell figyeljünk.Reméljük, hogy a Jó Istenek Hetében sikeresek leszünk!

Közvélemény-kutatást tartunk az EU-EXPO tematikájáról, témaköreiről – március 3.
Az interneten keresztül, de személyesen is megkérdezzük klubtagjainkat, partnereinket és másokat is arról, hogy mely témáink tetszenek, miket javasolnak, miben módosítsunk, hogyan szervezzünk, fejlesszük az EU-EXPO komplex rendszerét. A javaslataink, tervünk már kidolgozott, most a tesztelésé a szerep. Az eredmények első részét a XV. TesTudaT Konferenciánkon beszéljük meg. Fontos kritériumnak tartjuk a megvalósíthatóságot, a fejleszthetőséget, a fenntarthatóságot. A közösségépítésre ugyancsak figyelünk. Az értékesítésre, a nyereségességre is fókuszálunk.

Farsangi bálok, a szórakozás jegyében – február 11.
A témaköreink egyike a Szórakozás. Fontosnak tartjuk a szórakozásunk lényeges megújítását, három generáció érdekelt ebben. A klubjainkon megalkotjuk a Quantum-diszkók zene és táncvilágát, valamint a partnerségét és közönségét is megtervezzük. A XV. TesTudaT Konferencián és az Írisz bál-partinkon már egy kisebb premierre is sort kertünk.

Az EU-EXPO Klubhálózatunk kifejlesztésére is fókuszálunk 2020-ban. – február 3.
A konstruktívan együttműködni kész vállalkozókat, diákokat, művészeket, sportolókat, tudósokat, szépségeket, újságírókat hívjuk a klubjainkba. A témaköreinkre fókuszálunk, és a témáinkat szervezzük. természetesen a megjelentek egymással is konspirálnak. Ez mindenkinek jó, hasznos. Az első lépésben rendszeresítettük  EU-EXPO Klub összejöveteleit, minden héten csütörtökön. Második lépésben két vidéki klubot szervezünk. Egyet a velencei-tó környékén, a másikat Békés megyében, vagy Pest megyében. A március 35-i TesTudaT Konferenciánkon már működnie kell ezeknek a kluboknak is.

Öt éve, 2015. január 20-án született meg az EU-EXPO létrehozásának ötlete – január 21.
Mára bebizonyosodott, hogy igenis, nagyon jó lenne egy konstruktívan együttműködő nemzetközi összefogásra alapozott XXI. századba nagyon illeszkedő expó megalkotása. Ezek alapján egy újabb dimenzióba léptünk, s az EU-EXPO égiszében a kapcsolatrendszerünket szervezetten, céltudatosan bővítjük. A részleteket a kéthetenként megszervezésre kerül klubjainkon, crossing-partijainkon dolgozzuk ki.

Az EU-EXPO Különleges termékeire fókuszálunk ebben az évben. Részint inspiráljuk a partnereinket, klubtagjainkat arra, hogy innovatív, kreatív módon állítsák elő, valósítsák meg különleges termékeiket, amelyeket mások tudnak forgalmazni, előállítani, reklámozni.

Az Évnyitó-partinkon, január 20-án kreatív módszerek alkalmazásával megtanácskozzuk ezéves tervünket. Helyszín a Morrisons2.

 

Boldog, sikerekben gazdag új évet, új évtizedet kívánunk!