Hírek, események – 2020. I. félév

Euexparty – június 24.
Multifunkciós klubjainkon az altuális programjaink ismertetése mellett a meghívott klubtagjaink, partnereink is szót kapnak. A mai klubdélutánunkat a Lurdy Konferencia Központban szerveztük meg. Nagyon jó a helyszín a konstruktív tanácskozásra. Fókuszban az Olimpia Szépe választás került, melyet augusztus 8-án tartunk. Kidolgozunk egy komplex tervet, melyet megküldünk a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. Célunk, hogy legyeon Olimpia Szépe választás a tokiói, majd pedig a párizsi olimpiákon.

Az EU-EXPO a Dialektikus idealizmussal is rezonál – június 14.
Egy korszerű világnézetre, ideológiára is nagyon nagy szüksége van minden nagyobb rendezvényszervezőnek, pártnak, vállalkozónak is. A XXI. század ideológiája, a Dialektikus idealizmus követése nagyon jó hatású a közéletre, a szellemi dimenziókra is. Vannak nagy életcéljaink, melyekbe nagyon jól beleillik az EU-EXPO! A továbbiakról nagyobb fórumokat is szervezünk, az EU-EXPO Innováció témakörében.

A klubpartink hasznos konklúziói – június 9.
A témaköreinknek megfelelő partnerszervezésben az újításokra és a kombinatív társulásokra  kiemelten figyelünk.
Az Olimpia Szépe választás háziasszonya lehet az EU-EXPO Klub háziasszonya is.
Klubhálózatunk fejlesztésére, bővítésére új módszert kell kidolgoznunk.

A művészetre különösen fókuszálunk 2021-ben – május 25.
Szignifikánsan visszaesett a zeneművészet, a táncolás az utóbbi években. Mindenképpen érdemes fejlesztenünk például a hangszerek használatának tesztelését, elterjesztését is. A hangszerboltok és a rendezvényeken megjelenő hangszerstandok különösen hasznosak a kultúrában, a művészi életben. A festészethez is ért mindenki, kisebb-nagyobb mértékben. Ezért a kézi képalkotások, sőt szoborkészítések is a fókuszban maradnak. A június 9-i klubdélutánunkon mindezekről részletesen is beszélgetünk. Tervezzük a Hangszer-hetek szervezését is. Ez azt jelenti, hogy pl. egy fúvós hangszert ki kell próbálni, kicsit tanulni is. Egy másik héten a billentyűs hangszerek kerülnek előtérbe, stb. A Music-expo szervezőivel is konspirálunk.

Kreatív csoportmódszereket alkalmazunk – május 14.
Tradicionálisan, X-party szisztémában szervezzük az EU-EXPO komplex rendszerét. A témaköreink és a témáink előkészítése, tervezése, szervezése is kreativitást növelő csoportmódszereket igényelnek. Különleges kérdőívet küldünk partnereinknek, klubtagjainknak, annak érdekében, hogy felmérjük a lehetőségeket, az igényeket. A klubjainkon megbeszéljük a részleteket, és az eredményeket, a konklúziókat ugyancsak megküldjük az érdekelteknek. Fontos célunk a fejlesztés, az EU erősítése, a diákság, a vállalkozói szféra, a művészek, a szépségek, a tudósok világának integrálása egymással.

Európa ünnepe – május 9.
A központi ünnepséget Budapesten a Szabadság téren tartjuk. 17 órakor kezdünk. Aktivista klubot, Diákok és Vállalkozók Fórumát, Miss Írisz castingot, EU-EXPÓ Klubot is tartunk.
Megbeszéljük éves terveinket, a PR és értékesítési stratégiánkat is.
A rendezvény a klubtagjainknak ingyenes!

******
Az Európai Unió fejlesztése közös érdekünk, a nemzetközi együttműködéssel lehet haladnunk előre!

Az Expó-innováció új fokozatához érkezett – április 14.
A fesztiválok, vásárok, expók meg kell újuljanak idén tavasszal. A koronavírus mizéria most jó a kreatív tervezésnek, az ismeretek szerzésének is. Ezt kihasználjuk, és a Diákok és Vállalkozók Fórumának kiemelt témája is lesz, hogyan tudjunk valami újat, különlegeset alkotni, sikeresen megszervezni. A tanácskozásaink eredményeit folyamatosan publikáljuk a honlapunkon.

A Szépség Világnapjára fókuszálunk az idei EU-EXPO komplexumában – április 4.
A témaköreink szinte mindegyike kompatibilis a Szépség Világnapja X. 14. programjaival.
A szépség, az innováció, a testkultúra, a művészet, a szórakozás – ezeknek nagy szerepe van A Szépség Világnapján, és annak előkészítésében, szervezésében. Idén ráadásul a nemzetközi expanziónkra is fókuszálunk.
Az ENSZ és az EU megfelelő szervezetivel, vezetőivel is felvesszük a konstruktív kapcsolatainkat. Egy fontos, érdekes rendezvényünk, az Olimpia Szépe választás (2020-08-08) apropóján is tudunk jó kapcsolatokat kiépíteni. A részleteket megbeszéljük az EU-EXPO Klubjainkon is.
Különösen fontos fejlesztéssel a PR tevékenységünk bővül a “Körlevél” – rendszerünkkel. Megfelelő partnereinknek, klubtagjainknak, érdeklődőknek küldünk tematikus struktúrájú leveleket, a témáinkra fókuszálunk elsősorban.
E projektünk kisebb próbaüzem után április 14-én rajtol.

XV. TesTudaT Konferencia – március 25.
A témaköreink mindegyike érdekelt ebben a különleges, kreatív konferencián. A testkultúra és az innováció égiszében megalkotjuk a XXI. század ideológiáját, a Dialektikus idealizmust. Az EFISZ Rekreációs Központok és Táborok ugyancsak nagyon fontosak lesznek, idén minimál-verzióban valósítjuk meg. A tárgyalásunk kiemelt témája, hogy idén valóban világnappá szervezzük A Szépség Világnapját – X. 14-én. A szórakozáskultúránk fejlesztésére is nagyon oda kell figyeljünk.Reméljük, hogy a Jó Istenek Hetében sikeresek leszünk!

Közvélemény-kutatást tartunk az EU-EXPO tematikájáról, témaköreiről – március 3.
Az interneten keresztül, de személyesen is megkérdezzük klubtagjainkat, partnereinket és másokat is arról, hogy mely témáink tetszenek, miket javasolnak, miben módosítsunk, hogyan szervezzünk, fejlesszük az EU-EXPO komplex rendszerét. A javaslataink, tervünk már kidolgozott, most a tesztelésé a szerep. Az eredmények első részét a XV. TesTudaT Konferenciánkon beszéljük meg. Fontos kritériumnak tartjuk a megvalósíthatóságot, a fejleszthetőséget, a fenntarthatóságot. A közösségépítésre ugyancsak figyelünk. Az értékesítésre, a nyereségességre is fókuszálunk.

Farsangi bálok, a szórakozás jegyében – február 11.
A témaköreink egyike a Szórakozás. Fontosnak tartjuk a szórakozásunk lényeges megújítását, három generáció érdekelt ebben. A klubjainkon megalkotjuk a Quantum-diszkók zene és táncvilágát, valamint a partnerségét és közönségét is megtervezzük. A XV. TesTudaT Konferencián és az Írisz bál-partinkon már egy kisebb premierre is sort kertünk.

Az EU-EXPO Klubhálózatunk kifejlesztésére is fókuszálunk 2020-ban. – február 3.
A konstruktívan együttműködni kész vállalkozókat, diákokat, művészeket, sportolókat, tudósokat, szépségeket, újságírókat hívjuk a klubjainkba. A témaköreinkre fókuszálunk, és a témáinkat szervezzük. természetesen a megjelentek egymással is konspirálnak. Ez mindenkinek jó, hasznos. Az első lépésben rendszeresítettük  EU-EXPO Klub összejöveteleit, minden héten csütörtökön. Második lépésben két vidéki klubot szervezünk. Egyet a velencei-tó környékén, a másikat Békés megyében, vagy Pest megyében. A március 35-i TesTudaT Konferenciánkon már működnie kell ezeknek a kluboknak is.

Öt éve, 2015. január 20-án született meg az EU-EXPO létrehozásának ötlete – január 21.
Mára bebizonyosodott, hogy igenis, nagyon jó lenne egy konstruktívan együttműködő nemzetközi összefogásra alapozott XXI. századba nagyon illeszkedő expó megalkotása. Ezek alapján egy újabb dimenzióba léptünk, s az EU-EXPO égiszében a kapcsolatrendszerünket szervezetten, céltudatosan bővítjük. A részleteket a kéthetenként megszervezésre kerül klubjainkon, crossing-partijainkon dolgozzuk ki.

Az EU-EXPO Különleges termékeire fókuszálunk ebben az évben. Részint inspiráljuk a partnereinket, klubtagjainkat arra, hogy innovatív, kreatív módon állítsák elő, valósítsák meg különleges termékeiket, amelyeket mások tudnak forgalmazni, előállítani, reklámozni.

Az Évnyitó-partinkon, január 20-án kreatív módszerek alkalmazásával megtanácskozzuk ezéves tervünket. Helyszín a Morrisons2.

 

Boldog, sikerekben gazdag új évet, új évtizedet kívánunk!