Hírek, események – 2020 – II. félév

Évértékelés – december 29.
Ez az évünk, 2020-ban a tervezés, a mikró-kísérletezés éve volt. A Témaköreink, és a Témáink validálására is fókuszáltuk. Bebizonyosodott, hogy jó a szisztémánk, hasznos, szükséges az EU-ban egy jó EU-EXPO,  A nettó kiadásunk 400.000 Ft, az elnökség munkaórája kb. 700 óra. Bevételünk kb. 200.000 Ft volt. 2021-ben kiemelt fontos témánk, programunk a Szépség Világnapja lesz október 14-én!
Az Évnyitó-partinkon, 2021. január 21-én megbeszéljük az éves tervünket is.Folytatjuk, fejlődünk, legyünk sikeresek, nyereségesek!

Kelleme, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

A 2021-es EU-EXPO terveit folyamatosan fejlesztjük – december 21.
Nagy hangsúlyt fektetünk a téma-orientált csoportoknak a közösségeinkbe való szervezésére. A témaköreinknek megfelelő kezdeményezéseink, témáink bebizonyítottan hasznosak, megvalósíthatók, fejleszthetők, fenntarthatók is. Az EU-EXPO Klubhálózatunk most nagyon a fókuszpontba került. Kellenek jó szervezők, titkárnők, háziasszonyok is. A havi rendszerességgel megszervezésre kerülő EU-EXPO klubjainkon nagy hangsúlyt fektetünk az összefogásra, az együttműködésre. Az Évnyitó-partinkon, 2021. január 21-én megbeszéljük a továbbiakat. Az Európai Uniós kapcsolataink fejlesztése ugyancsak kiemelten fontossá vált.

Fontos témánk az Expó-stúdió megvalósítása – december 5
A multifunkciós stúdióban több partnerünk is kap helyet prezentációra, tárgyalásra, megbeszélésre, tervezésre. A partnerszervezésben, a sajtókapcsolatokban is előnyös lehet a stúdiónkban való megjelenés. A további részleteket az Évnyitó-partinkon beszéljük meg, 2021. január 21-én.

Akibernológia és a Dialektikus idealizmus pozitív hatásai – november 22.
A XXI. század karakterológiai diszciplínája, a kibernológia (a kibernetika és a grafológia fúziója) nagyon sokat tud segíteni a fejlesztésben is, és a partneri kapcsolataink kiépítésében is. A XXI. század ideológiája, a Dialektikus idealizmus lényegesen kitágítja és bővíti világnézetünket, az ember és a közösség életét. Mindezek alapján is fogjuk továbbfejleszteni a klubhálózatunkat és magát az EU-EXPO komplex rendszerét. A szakemberek kiképzését már 2021 januárjában elindítjuk.

Az EU-EXPO Különleges termékeinek fejlesztésére fókuszálunk 1. – november 14.
A zenélésben a közösségi együtt játszásra találtuk ki a zenélő zongora-szönyegpadlót. Kb 40 négyzetméteren a hangokat elhelyezzük, és amikor táncolunk, lépünk, akkor megszólal a talpunk alatti kód. A fejlesztést elkezdtük és az Évnyitó partinkon ismertetjük a továbbiakat.
Megkomponálunk festményeket. Bizonyos szisztéma szerint le lehet kottázni egy képet, festményt, és ha jó a zene, akkor allokáljuk a festményhez, illetve fesztiválokon is lejátsszuk, daloljuk, ha írunk hozzá verset.
Az egészségünk, a szellemi kvalitásunk fejlesztése érdekében a Pozitív Jövőkép Programozást kombináljuk a PszichoKozmetivával. Ennek az a jó hatása, eredménye, hogy a programjaink, terveink nagyobb eséllyel lesznek sikeresek.
Az innováció a spiritualizmus fejlesztésében is fontos lesz. A Jó Istenek Hetében a Dialektikus idealizmus koncepciójában újítjuk meg a XXI. század szellemi életét.

After-party – november 6.
Az Euxpó-innováció különösen fontos lesz a továbbiakban. A testkultúránk fejlesztésére különösen fókuszálunk, de a szórakozás világát is meg kell újítanunk. Az After-party eredetileg A Szépség Világnapja utórendezvénye, de mostanra társult az EU-EXPO Klubbal. A megbeszélésünkön a további tervekről is tanácskozunk. A 2021-es projektünkben az Innováció témakörére fókuszálunk, a többi témakörünk – Művészet, Szépség, Testkultúra, Szórakozás – fejlesztése nagyon fontossá vált. Kell a társadalomnak, az Európai Uniónak az innováció.

V. EU-EXPO – október 12-18. Megnyitó – október 12.
Idén kreatív tanácskozások alkotják az EU-EXPO komplex programját. A Megnyitót a Szamos Marcipán Központjában tartjuk, a Vörösmarty téren. Kiemelten fókuszálunk a 2021-es EU-EXPO tervezésére. A megjelent partnereink, klubtagjaink egymással is konspirálnak, ez mindenkinek nagyon hasznos. A Szamos marcipán csúcsminőséget képvisel a magyar édességek világában – ezekre is figyelünk.
Az Európai Unióval való jó kapcsolatok fejlesztése ugyancsak témánk.
Összefoglaló értékelésünk, konklúziónk:
A témaköreinket egymással integrálva, kombinálva szervezzük meg klubjainkat és a VI. EU-EXPO-t 2021-ben.
A közösségépítés, a klubhálózatunk fejlesztése különösen fontos és hasznos.
Szórakozás-kultúránk lényeges megújítása kiemelten fontos. A Humoros Némafilmek Nemzetközi Fesztiválja szuper jó, értékes és vidám témánk.
Az Európai Testvér Fesztiválok Hálózatát rendezvényeken, vásárokon, fesztiválokon is prezentáljuk, ez az EU-s kapcsolataink fejlesztéséhez is nagy mértékben hozzájárul.
After-partinkat ez év november 7-én tartjuk, megtárgyalják a továbbiakat is.
Az öt témakörünkből egyre különösen fókuszálunk egy EU-EXPOn.
Létrehozunk egy multifunkciós Expó-stúdiót is.

Sikeres volt az Euexpartink – október 1.
Az idei EU-EXPO főbb programjait és a Szépség Világnapja terveit beszéltük meg a Morrison’s 2-ben. A klubhálózatunk bővítésére nagy szükség lesz, ezért az EU-EXPO Innováció témakörében a csapatépítés, a közösségépítés  kiemelten fontos feladatunk lesz.

A természetgyógyászatra különösen fókuszálunk – szeptember 29.
A Testkultúra témakörünkben fontos figyelmet kap a természetgyógyászat, mivel nagyon hasznosan, jó eredményekkel képes az egészségünket jó állapotban tartani, vagy meggyógyítani. A testedzés, a gyógynövények, a tesztek, a terápiás módszerek sokaságát fogjuk megvizsgálni, és a kiválasztottakat propagálni. Az idei EU-EXPO crossing-party rendszerű lesz október 12-18-ig. Megjelenünk az Életmód-expón is, október 17-én. A lényeg, hogy legyünk természetesen egészségesek!

Before-party -szeptember 12.
A nagy rendezvényeinket előkészítjük a Before-partinkon is. Multifunkciós programon bemutatjuk az idei EU-EXPÓ terveit, a Szépség Világnapja programjait, a Szeniorskola koncepcióját, az EFISZ szervezését is. Természetesen lesz szórakozás is, sőt az énekelős tárgyalást is kipróbáljuk.
Konklúziók:
A továbbiakban a témaköreinkre fókuszáltan hívjuk meg a partnereinket, klub tagjaink át.
Alkalmazzuk új fejlesztésünket, a DNS-marketinget is.
Alkalmanként 3 maximum 5 témát exponálunk.
Következik: október 1. klubestünk.

Életmód Expó a Lurdy Konferenciában – szeptember 5-6.
Sok érdekességgel, hasznossággal nyitja meg kapuit az első Életmód Expó. A terápiák, a táplálékok, a módszerek különlegesen nagy tárháza ez a fesztivál. Ásványbörze ezer négyzetméteren jelenik meg. A partnereink, klubtagjaink szervezését is tudjuk fejleszteni.

Euexparty – augusztus 25.
Klubszerűen szervezzük az EU-EXPO komplex rendezvényét. Az Euexpartikon megbeszéljük partnereinkkel a terveinket, műsorszámok is vannak, és a megjelent vállalkozók, diákok, művészek, újságírók egymással is konspirálhatnak. A mostani találkozónkat a Morrison’s 2-ben tartjuk, ahova tervezzük az Expó-stúdiónkat is.

Fejlesztünk a koncepciónkon, szervezésünkön – augusztus 14.
Idén, 2020 októberében, EU-EXPO fórumot szervezünk. Kreatív tanácskozásaink tematikája adott, és a jövő évi programjainkra is fókuszálunk. 2021-ben már komplex EU-EXPO-t szervezünk, az EU és a tagországok képviselőivel. A Fórumokat is, az Expót is kétévente szervezzük meg ezentúl – így teljesül az egyik fontos kritériumunk is: “Megvalósíthatóság, Fejleszthetőség, Fenntarthatóság” A szeptember 12-i Before-partinkon a részleteket is exponáljuk, megtárgyaljuk. A Szépség Világnapját megpróbáljuk valódi világnappá fejleszteni az ENSZ égiszében.

Jól sikerült az Olimpia Szépe választásról szóló klubestünk – augusztus 8.
A szépség versenyeknek nagyon sok jó hatása van a közösségi életben. Ezt felismerve kidolgoztunk egy tanulmányt, és javasoljuk a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, legyen szépségverseny az olimpiákon!
Megzenésítettük Pierre de Coubertin versét, az Óda a Sporthoz címűt, melyért olimpiai aranyérmet kapott 1912-Ben, amikor még volt művészeti verseny is az olimpiákon. Az “Olimpia dalát” ugyancsak megküldjük a NOB vezetőségének. Klubestünk a Morrison’s 2-ben volt. Az Expó-stúdiókban. Következik: A Szépség Világnapja X. 14.

Témaköreinknek megfelelő, kettős tematikus heteket szervezünk – augusztus 3.
A PR-ban, a reklám-propagandában és a közösségépítésben egy héten át két témakörünkre fókuszálunk, kombinálunk, és ezzel is növelni tudjuk hatékonyságunkat. Start: 2020-08-22. Témaköreink: Testkultúra + Szórakozás.

Komplex közvéleménykutatást szervezünk az EU-EXPO-val kapcsolatosan
A témaköreinkre és a témáinkra fókuszálva megkérdezzük partnereinket, klubtagjainkat, illetve másokat is arról, hogyan vélekednek a koncepciónkról, miket javasolnak még megvalósítani. Az EU-s kapcsolataink kialakítása és fejlesztése is lényeges. Akciónkat megbeszéljük a júliusi tanácskozásainkon, és augusztusban nagy körben indítjuk. A kérdéseink között szerepel a kombinatív marketing, a vidám PR, a reklámozás és az értékesítés is. A Delphi-módszerünktől sok információt, hasznos kommunikációt várunk. Az Európai Unió felső vezetőit is megkérdezzük.

Az Európai Unió csúcstalálkozója – július 17-20.
A tagországok miniszterelnökei tanácskoznak a gazdasági élet fejlesztéséről, a koronavírus-járvány megszüntetéséről. A német delegációt Angela Merkel vezeti, aki az EU soros elnökségét is vezet.
A csúcstalálkozó után a konklúziók levonása alapján expandáljuk az EU-EXPO komplex rendszerének ismertetését is a z EU tagjaival, szerveivel.

A közösségi életünk fejlesztésére is fókuszálunk – július 12.
A konstruktív együttműködés és a jó célok a közösségi jó élet alapjai. A témaköreink, a programjaink, a klubszervezés bizonyítottan jó, érdemes fejlesztenünk, európai szinten is. Ez a fő témánk az augusztus 4-i klubdélutánunkon is.

Az ezotéria, a romantika, a szórakozás fontos – július 5.

Az Európai Unió soros elnökségét Németország látja el – július 1.
Nagy feladatok előtt áll az EU. Érdemes most az összefogásra, a megújulásra, a nagy céljainkra koncentrálni. Sok sikert kívánunk az elnökségnek! Klubjainkon megtanácskozzuk és megszervezzük a konstruktív együttműködésünket az Európai Unió illetékes szervezeteivel, az informális elnökség illetékeseivel.

Klubhálózatunkat ki kell építenünk 2020-ban
Az Ötéves tervünkben most a Klubhálózat kiépítése a lényeg, tehát a klubtagjaink témáit prezentáljuk és katalizáljuk az együttműködéseket, megtervezzük a továbbiakat.

Prezentáció, kreatív tanácskozású expó lesz az idei, 2020-ban, és az expó-innováció mozgalmunkat továbbfejlesztjük, melyet más, partneri rendezvényeken is exponálunk.
Vállalkozói és üzlet-szigeteket alakítunk ki, melyeken a megjelent vállalkozókkal, művészekkel, diákokkal kreatív tanácskozásokat is tudunk tartani.

A továbbiakban különösen érdekeltek lesznek az alábbi szervezeteink:
Diákok és Vállalkozók Fóruma
Európai Fiatalok Szövetsége
Európai Sajtószövetség
Kibernológusok Társasága
Európai Testvér-fesztiválok Hálózata
Európai Rekreációs Központok és Táborok

A TesTudaT Konferencián témaköreink közül a Testkultúrát és az Innovációt  és megtárgyaljuk.

EU-EXPO Klub * Szilvásy Péter alapító * Budapest, 2019-02-24 * 03-10 * 2020-07-05