Hírek, események – 2020 2. félév

Témaköreinknek megfelelő, kettős tematikus heteket szervezünk – augusztus 3.
A PR-ban, a reklám-propagandában és a közösségépítésben egy héten át két témakörünkre fókuszálunk, kombinálunk, és ezzel is növelni tudjuk hatékonyságunkat. Start: 2020-08-22. Témaköreink: Testkultúra + Szórakozás.

Komplex közvéleménykutatást szervezünk az EU-EXPO-val kapcsolatosan
A témaköreinkre és a témáinkra fókuszálva megkérdezzük partnereinket, klubtagjainkat, illetve másokat is arról, hogyan vélekednek a koncepciónkról, miket javasolnak még megvalósítani. Az EU-s kapcsolataink kialakítása és fejlesztése is lényeges. Akciónkat megbeszéljük a júliusi tanácskozásainkon, és augusztusban nagy körben indítjuk. A kérdéseink között szerepel a kombinatív marketing, a vidám PR, a reklámozás és az értékesítés is. A Delphi-módszerünktől sok információt, hasznos kommunikációt várunk. Az Európai Unió felső vezetőit is megkérdezzük.

Az Európai Unió csúcstalálkozója – július 17-20.
A tagországok miniszterelnökei tanácskoznak a gazdasági élet fejlesztéséről, a koronavírus-járvány megszüntetéséről. A német delegációt Angela Merkel vezeti, aki az EU soros elnökségét is vezet.
A csúcstalálkozó után a konklúziók levonása alapján expandáljuk az EU-EXPO komplex rendszerének ismertetését is a z EU tagjaival, szerveivel.

A közösségi életünk fejlesztésére is fókuszálunk – július 12.
A konstruktív együttműködés és a jó célok a közösségi jó élet alapjai. A témaköreink, a programjaink, a klubszervezés bizonyítottan jó, érdemes fejlesztenünk, európai szinten is. Ez a fő témánk az augusztus 4-i klubdélutánunkon is.

Az ezotéria, a romantika, a szórakozás fontos – július 5.

Az Európai Unió soros elnökségét Németország látja el – július 1.
Nagy feladatok előtt áll az EU. Érdemes most az összefogásra, a megújulásra, a nagy céljainkra koncentrálni. Sok sikert kívánunk az elnökségnek! Klubjainkon megtanácskozzuk és megszervezzük a konstruktív együttműködésünket az Európai Unió illetékes szervezeteivel, az informális elnökség illetékeseivel.

Klubhálózatunkat ki kell építenünk 2020-ban
Az Ötéves tervünkben most a Klubhálózat kiépítése a lényeg, tehát a klubtagjaink témáit prezentáljuk és katalizáljuk az együttműködéseket, megtervezzük a továbbiakat.

Prezentáció, kreatív tanácskozású expó lesz az idei, 2020-ban, és az expó-innováció mozgalmunkat továbbfejlesztjük, melyet más, partneri rendezvényeken is exponálunk.
Vállalkozói és üzlet-szigeteket alakítunk ki, melyeken a megjelent vállalkozókkal, művészekkel, diákokkal kreatív tanácskozásokat is tudunk tartani.

A továbbiakban különösen érdekeltek lesznek az alábbi szervezeteink:
Diákok és Vállalkozók Fóruma
Európai Fiatalok Szövetsége
Európai Sajtószövetség
Kibernológusok Társasága
Európai Testvér-fesztiválok Hálózata
Európai Rekreációs Központok és Táborok

A TesTudaT Konferencián témaköreink közül a Testkultúrát és az Innovációt  és megtárgyaljuk.

EU-EXPO Klub * Szilvásy Péter alapító * Budapest, 2019-02-24 * 03-10 * 2020-07-05