Hírek, események – 2023

Életmód-expó és Ásványsziget – január 28-29.
A Lurdy Konferencia Központ színvonalas rendezvénye. Sok érdekes, hasznos kiállítóval, termékekkel, szolgáltatásokkal. A grafoterápia, a jóga, a zenevarázs, az ékszerek és más különlegességek a jó életmód szolgálatában.
Külön standon is megjelentünk, grafologizáltunk és az EU-EXPO Klubunkat is szerveztük, nagyon jó társaságban.

Januárban újra: Vállalkozók Klubja – január 20.
A Népligeti Jurta Színház adott otthont az első Vállalkozók Klubjának – Szilvásy Péter alapításában. A klubestnek hatalmas sikere volt, ez megalapozta a további klubéletet,, a vállalkozói szféra fejlesztése is beindulhatott. A Vállalkozók Klubja egyesületté is alakult, melynek Ujhelyi Sándor lett az elnöke. A Vállalkozók Klubját 2020 decemberében az EU-EXPO Klubba reinkarnáltuk. A jó, konstruktív kapcsolatok fejlesztése, az EU-s kapcsolataink fejlesztése kiemelten fontos célunk 2023-ban.
A különleges EU-EXPO Klubunkat 2023. január 20-án tartjuk a Lurdy Házi Konferencia Központban.
Konklúzió: a témaköreinknek megfelelően szervezzük speciális klubjainkat.

EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás – január 12-14.
A Hungexpo A pavilonjában kerül megrendezésre ez a színvonalas rendezvény, melyen a diákság, az oktatás, a nemzetközi kapcsolatok vannak a fókuszban. “Kiállítóink között lesznek magyar és külföldi felsőoktatási intézmények, mesterképzések és PhD programok, szakképző intézmények, szakmai gyakornok programok, nyelviskolák, valamint munka- és karrier-lehetőségek. Felsőoktatási óriástalálkozónk azonban mindig tartogat meglepetéseket, hiszen itt olyan lehetőségekkel is találkozhatsz amelyekről nem is tudtál.” – szervezők.

Az EU fejlesztésében is kreatív szerepeket vállalunk – január 9.
A programjaink, különösen az EU-EXPO nagyon hasznos lesz az Európai Unióban. Idén a Szépség Világnapjára – X. 14-én – külön fókuszálunk, kell, hogy tényleg nemzetközivé fejlesszük. Az Aktivista klubjainkon a programjaink megbeszélése, és a megjelentek együttműködésének szervezése is fontos. Következik az Évnyitó partink, január 20-án, a Lurdy Konferencia Központban. Az előkészítő szervezést az Educatio kiállításon tartjuk, január 12-én.

*+*