Hírek, események – 2023

Az ipari innováció a témánk az Ipar napjain – május 18.
EU-EXPO Klubdélutánt szervezünk az Ipar napjain, a Hungexpón. Különlegességekre és jó partnerkapcsolatokra fókuszálunk. A kreatív módszereinket is alkalmazzuk, sőt propagáljuk is. Az eredményeink alapján tovább tervezzük tevékenységünket, folytatjuk az Életmód expón június 11-én a Lurdy Konferencia Központban. Ekkor az egészségkultúránk lesz a fő témánk. Önálló standdal is megjelenünk.

1950. május 9-én a Schuman-nyilatkozat lefektette az Európai Unió alapjait. Arra szólította az országokat, hogy működjenek együtt az egységes és békés Európa megteremtéséért.

Európa és az EU ünnepe – május 7.
Vasárnap egész napos ünnepséget tartanak az illetékes EU-s szervezetek Budapesten a Szabadság téren. Aktivista és EU-EXPO Klubot is szervezünk ennek tiszteletére. Európé istennő szobrának az elkészítésére is fókuszálunk.
Ezen a napon van az Anyák napja. Sok boldogságot kívánunk a jó anyáknak!

Inspiráljuk az EU-EXPO Különleges termékeinek előállítását – április 14.
Rendezvényeken a megjelent kiállítóknak jelezzük, hogy érdemes egy újdonságot, különlegességet elkészíteni, melyeket az EU-EXPO klubjainkon és az EU-EXPO-n is bemutatunk, terjesztünk, értékesítünk. Az Ásványbörzén, az Ipar napjain, a majálisokon készülünk újítási mozgalmunk fejlesztésére is.

TesTudaT Konferencia – március 25.
Fő témáink: ideológiánk a Dialektikus idealizmus, Megfiatalodás 60 év felett – mozgalmunk, grafológiai fejlesztéseink, az egészségügy reformja, a szórakozáskultúránk megújítása, az idei EU-EXPO és a klubhálózatunk szervezése. A konklúziókat megtanácskozzuk és majd publikáljuk a partnereinknek, a klubtagjainknak. Az Expó-innovációra és a Testkultúra témaköreinkre fókuszálunk.

A tavasz első napja – március 21.
Különleges csillagállás alakult ki, a Nap és a Hold együtt állnak, a Kos jegyében. A megújulás, a fejlődés lehet most különösen fókuszban. Szerencsét és jó egészséget is remélhetünk.

Nemzetközi Nőnap – március 8.
Ünnepeljük a nőket, az istennőket is ezen a napon. Virággal, pezsgővel, desszerttel – a lényeg, hogy legyen jobb, egészségesebb a szebbik nem, a nők!

A Testkultúra témakörünkre fókuszálunk márciusban – március 5.
Fontosnak tartjuk az egészséges életmódot. Különösen a túlterhelteknek érdemes figyelembe venniük a tudatos edzést, a helyes táplálkozást és a jó szórakozást is. Ellátogatunk egy hastánc-fesztiválra, és exponáljuk a nőknek, hiszen nagyon hasznos, egészséges a hastánc. A stresszoldó jóga módszerünket ugyancsak szívesen ajánljuk klubtagjainknak, partnereinknek. Készülünk kiemelten fontos rendezvényünkre a TesTudaT Konferenciánkra, melyet március 25-én szervezünk.

Multifunkciós klubparti – február 17.

A szórakozásunk lényeges megújítására is fókuszálunk – február 5.
Már a nagyvárosokban is alig van jó szórakozási lehetőség. Az egyik fő témakörünk a Szórakozás, tehát intenzíven fejlesztjük a jó szórakozásunkat, például a Laharo-partijainkkal, szépségversenyünkkel is. Klubjainkon erről is tanácskozunk, február 17-én is.

Életmód-expó és Ásványsziget – január 28-29.
A Lurdy Konferencia Központ színvonalas rendezvénye. Sok érdekes, hasznos kiállítóval, termékekkel, szolgáltatásokkal. A grafoterápia, a jóga, a zenevarázs, az ékszerek és más különlegességek a jó életmód szolgálatában.
Külön standon is megjelentünk, grafologizáltunk és az EU-EXPO Klubunkat is szerveztük, nagyon jó társaságban.

Januárban újra: Vállalkozók Klubja – január 20.
A Népligeti Jurta Színház adott otthont az első Vállalkozók Klubjának – Szilvásy Péter alapításában. A klubestnek hatalmas sikere volt, ez megalapozta a további klubéletet,, a vállalkozói szféra fejlesztése is beindulhatott. A Vállalkozók Klubja egyesületté is alakult, melynek Ujhelyi Sándor lett az elnöke. A Vállalkozók Klubját 2020 decemberében az EU-EXPO Klubba reinkarnáltuk. A jó, konstruktív kapcsolatok fejlesztése, az EU-s kapcsolataink fejlesztése kiemelten fontos célunk 2023-ban.
A különleges EU-EXPO Klubunkat 2023. január 20-án tartjuk a Lurdy Házi Konferencia Központban.
Konklúzió: a témaköreinknek megfelelően szervezzük speciális klubjainkat.

EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás – január 12-14.
A Hungexpo A pavilonjában kerül megrendezésre ez a színvonalas rendezvény, melyen a diákság, az oktatás, a nemzetközi kapcsolatok vannak a fókuszban. “Kiállítóink között lesznek magyar és külföldi felsőoktatási intézmények, mesterképzések és PhD programok, szakképző intézmények, szakmai gyakornok programok, nyelviskolák, valamint munka- és karrier-lehetőségek. Felsőoktatási óriástalálkozónk azonban mindig tartogat meglepetéseket, hiszen itt olyan lehetőségekkel is találkozhatsz amelyekről nem is tudtál.” – szervezők.

Az EU fejlesztésében is kreatív szerepeket vállalunk – január 9.
A programjaink, különösen az EU-EXPO nagyon hasznos lesz az Európai Unióban. Idén a Szépség Világnapjára – X. 14-én – külön fókuszálunk, kell, hogy tényleg nemzetközivé fejlesszük. Az Aktivista klubjainkon a programjaink megbeszélése, és a megjelentek együttműködésének szervezése is fontos. Következik az Évnyitó partink, január 20-án, a Lurdy Konferencia Központban. Az előkészítő szervezést az Educatio kiállításon tartjuk, január 12-én.

*+*