Hírek, események – 2023

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! – december 23-25.
A szeretet, az újjászületés, a fejlődés ünnepe Karácsony. A jó család nagyon fontos, a jó terveink szintén. Egészségesen fejlődjünk!

Legyen szépségverseny az Olimpiákon – december 17. Olimpia napja
A szépségversenyek jó műsora, szép versenyzői jó hangulatot teremtenek. Érdemes szépségversenyt is szervezni az Olimpiai játékokon. Az 1900-as évek elején művészetek terén is voltak olimpiai versenyszámok. Pierre de Coubertin az újkori olimpiák létrehozója 1912-ben az Óda a Sporthoz című versével nyert aranyérmet. Tehát lehet, érdemes szépségversenyt is rendezni az olimpiákon. Kezdeményezésünket már kifejlesztettük, leteszteltük. 208-ban az ORFK siófoki Aranypart Hoteljében szerveztük meg az első Olimpia Szépe választást, még a Miss Írisz választás égiszében. Azután 2012-ben a Metró klubban, 2016-ban a Thököly étteremben, 2021-ben a Lurdy Konferencia Központban. Tervünk, kezdeményezésünk, hogy 2024-ben a Párizsi Olimpiai játékokon legyen Olimpia Szépe választás. A részleteket, a terveket megtanácskozzuk az illetékes szervezetekkel.

After-party – december 9.
A Szépség Világnapja X. 14. és az EU-EXPO After-partiján értékeljük ez és eredményeinket, és indítjuk a 2024-es programtervünket is. A helyszínünk a Lurdy Konferencia Központban, a 28. Lelkes Ásványbörzén azért is nagyon aktuális mert átadjuk az EU-EXPO Nívódíját, melyet idén méltán kiérdemelt Lelkes András, az Ásványbörzék főszervezője. Ezúton is gratulálunk Andrásnak! A Szépségkirálynők Hétvégéjét is ekkor tartjuk.

Expó-innovációnk aktivizálása – december 1.
A Diákok és Vállalkozók Fórumával összefogva a témaköreinkre specializált a szervezünk fontos tanácskozások át, melyeken kreatív fejlesztéseket indukálunk a Művészet, a Testkultúra, a Szépség, az Innováció, a Gazdaság és a Szórakozás terén. Az After-party-partinkonk december 9-én indítjuk akciónkat.

Magyar Vállalkozók Napja – december 1.
24 évvel ezelőtt Demján Sándor (1943-2018), a VOSZ örökös elnökének kezdeményezésére került először megrendezésre a Vállalkozók Napja, amely azóta hagyománnyá vált. A Vállalkozók Klubját, melyet 1988-ban hoztunk létre és a vállalkozói szféra egyik megalapítója is lett – reinkarltuk az EU-EXPO Klubunkba.

Fiatal Vállalkozók Hete  – november 12-18.
Minden évben nagy sikerrel szervezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége az akciós hetét. Hasznos jó előadások, termékbemutatók mellet lehet jó kapcsolatokat is szervezni, építeni. Kovács Patrik elnök és csapata mindig jó programokat szervez. Www.fivosz.hu

*+*
EU-EXPO Klub:  Témánk a Testkultúra – november 11.
Nagyon sokakat érint, érdekel a jó egészség fenntartása vagy megszerzése is, ezért szervezünk egy klubpartit, melyen a jó tesTudatos edzésről és a jó világnézetről is tanácskozunk. A konklúziókat publikáljuk, a fejlesztéseinket exponáljuk. Fejlődjünk egészségesen!
*+*
Érdemes zenélni – november 4.
A hangszeren való játszás, művészkedés jó hatással van a szellemünkre, az agyunkra is, és ezért a jó szórakozás mellett egészséges is. Ezért érdemes propagálni a hangszereket,a zeneszalonokat, a társas összejöveteleket is. Zenélésre mindenki képes, a megfelelő hangszert kiválasztani viszont komoly feladat. Felnőtteknek egy új hangszeren játszás fokozza a kreativitást, a jó életkedvet is.
A klubjainkon zenéléssel is foglalkozunk.
*+*
Megnyitóval kezdjük az idei EU-EXPO-t – október 9.
A Témaköreinkre fókuszálunk, fejlesztünk, tervezzük a 2024-es EU-EXPO programját. A Megnyitónkat a Lurdy Konferencia Központban tartjuk. Az eredményeinket a klubtagjainknak külön prezentáljuk, a Klubpartinkon megtanácskozzuk. Az EU-EXPO a Jó Istenek 85. Hetében kerül megrendezésre X. 9-15.
*** Hasznos lett a Megnyitónk. Jól megterveztük a 2024-es EU-EXPO és a Szépség Világnapja programját.
Továbbra is klubrendszerben folytatjuk a tevékenységünket. Az Expó-innovációnk égiszében is bővítjük tevékenységünket, kapcsolatainkat. A nyereségességre is figyelünk.
A Klubhálózatunk kifejlesztésére 2024-ben külön is fókuszálunk. Az EU-s kapcsolatunkat ugyancsak fejleszteni fogjuk. Az After-partinkon továbbiakat is tervezünk. A továbbiakban is elsősorban rendezvényeken szervezzük meg a találkozóinkat, az Aktivista Klubjainkat. Következik az Ásványbörze, december 9-én.
A szórakozáskultúránk fejlesztésére külön is fókuszálunk. Vannak jó programjaink, most a partnerek szervezése a feladatunk.
A Szépség Világnapján X. 14-én, amit immár húsz éve kezdtünk el szervezni, a Miss Írisz választást és a nemzetközi expanziónkat is megtanácskozzuk, A helyszín a Margit-szigeten, az Úttörő stadionban. Az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus bizonyítottan jó, kell, hogy fejlődjünk, országosan, nemzetközileg is. A Jó Istenek 85. Hetében nagyon jó a világunk.
A nagy projektünk, az “Élmény, alkotó táborok” szervezését három fokozatban valósítjuk meg 2024-ben. Az első minimál verziós, a második nagyobb, a harmadik pedig a normál, nagy létszámú, programú verzió. Az rndezvényeinken ez fontos témánk lesz.
*
Kell a vidámság is a jó rendezvényeken – október 3.

Szerencsére egyre inkább beindulnak a rendezvények, a társasági összejövetelek. Leküzdöttük a koronavírust! Kezdeményezünk érdekes, jó hangulatú, humoros alprogramokat a partnereink, tagjaink rendezvényein is. Kidolgoztuk a “Szórakozáskultúránk megújítása, fejlesztése” főbb moduljait is. A hangulatos, érdekes, humoros DiaFilmyxIQumok, a Viccfallapok, a Folytasd a vicceinket, a Pittbullvárlap és más témák nagyon jók lesznek rendezvényeken is. Persze menedzseljük a vidéki városokban a jó szórakozás szervezését is. Idéntől a Szépség Világnapjának X. 14-én a Nevetés is az egyik vendég világnapja lesz, a Költészet, a Zene, a Tánc világnapja mellett. Az EU-EXPO Klubjainkon, a Megnyitónkon X. 9-én ezt is megtárgyaljuk.
*+*
A Szervező Bizottság döntése: minden páros évben szervezünk nagy, közönségorientált EU-EXPOt. Idén az EU-EXPÓN megtervezzük a 2024-es expanziónkat. – szeptember 26.
*+*
Before-party + EU-EXPO Klub – szeptember 14.

A Szépség Világnapjának (X. 14.) szerveztünk meg először Before-partit, amellyel előkészítettük és propagáltuk a rendezvényünket, 2005. szeptember 12-én. Idén az EU-EXPO témáival is bővítjük az felkészítő partink programját. A programtervezésre külön fókuszálunk.  Helyszín a Lurdy Konferencia Központ különterme. Meghívottak a klubtagjaink, újságírók, szépségek, partnereink.
*+*
ÉLJEN AUGUSZTUS 20!
Az Alkotmányunk, az Új Kenyér, az államalapításunk ünnepén országszerte fantasztikusan jó rendezvények várják a látogatókat. Budapesten a Várkert Bazárban a Kézműves Ízek Fesztiválja, Újpesten, Kispesten is nagy ünnepség, minden vidéki városban jó, hangulatos fesztivál növeli az élményeinket. Szervezzük az EU-EXPOt, a Before-partinkat is. Lesznek jó partnerek, szimpatizánsok is.
*+*
EU-EXPO Klub – augusztus 4.
Az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubja elérte célját, a magyar vállalkozói szféra kialakult és nagyon nagy eredményeket elért. A fejlődésünk új dimenziója, hogy 2021. december 24-én a Vállalkozók Klubja reinkarnált az EU-EXPO klubunkban. A szellemvilágot és a testkultúrát is fejlesztjük. A jó közösségi élet, a sikeres gazdasági élet, a jó szórakozás is fontos szempont az EU-EXPO Klubokon. A mostanin megbeszéljük az EU-EXPO 2023-as terveit, a Szépség Világnapja X. 14. programját, az ideológiánk terjesztését, a szórakozáskultúránk fejlesztését is. A szeptember 14-i Before-partink tervezése is napirenden. Megalkotjuk az EU-EXPO klub dalát is. Az EFISZ Aktivista klubjait is felfejlesztjük.
***
A jó társasági életet is fejlesztjük – július 24.
Témaköreink nagyon sokaknak tetszenek, hasznosnak is tartják. A társasági életet fel kell fejleszteni. A programjaink is segítenek ebben, a klubpartijainkon megtanácskozzuk a részleteket. Akcióinkat prezentáljuk a Before-partinkon, szeptember 14-én is.
***
A Szórakozás témakörünkre nagyon fókuszálunk – július 5.
Felméréseink szerint a szórakozáskultúránk nagyon degradálódott, pedig nagy szükség lenne a vidám, kellemes élményekre – az egészségünket i javítanánk. Ennek érdekében az augusztus 4-i EU-EXPO Klubunkon megtanácskozzuk, milyen újításokkal érdemes fellendíteni a szórakozásunk világát. A partnereink, klubtagjaink többsége is érdekelt ebben. A terveinket pedig propagáljuk, és fejlesztjük.
***
Nyári napforduló – június 21.
A Nap a Rák jegyébe lép, e napon van a jó, különleges akciók startja. Érdemes különlegességeket is aktiválnunk.
Az EU-EXPO Klubunkon, június 29-én az Orczy kertben, a Szórakozásunk és a Testkultúránk témaköreire különösen fókuszálunk. Régi és új partnereinket inspiráljuk, fejlesztjük.
***
Az ipari innováció a témánk az Ipar napjain – május 18.
EU-EXPO Klubdélutánt szervezünk az Ipar napjain, a Hungexpón. Különlegességekre és jó partnerkapcsolatokra fókuszálunk. A kreatív módszereinket is alkalmazzuk, sőt propagáljuk is. Az eredményeink alapján tovább tervezzük tevékenységünket, folytatjuk az Életmód expón június 11-én a Lurdy Konferencia Központban. Ekkor az egészségkultúránk lesz a fő témánk. Önálló standdal is megjelenünk.

1950. május 9-én a Schuman-nyilatkozat lefektette az Európai Unió alapjait. Arra szólította az országokat, hogy működjenek együtt az egységes és békés Európa megteremtéséért.

Európa és az EU ünnepe – május 7.
Vasárnap egész napos ünnepséget tartanak az illetékes EU-s szervezetek Budapesten a Szabadság téren. Aktivista és EU-EXPO Klubot is szervezünk ennek tiszteletére. Európé istennő szobrának az elkészítésére is fókuszálunk.
Ezen a napon van az Anyák napja. Sok boldogságot kívánunk a jó anyáknak!

Inspiráljuk az EU-EXPO Különleges termékeinek előállítását – április 14.
Rendezvényeken a megjelent kiállítóknak jelezzük, hogy érdemes egy újdonságot, különlegességet elkészíteni, melyeket az EU-EXPO klubjainkon és az EU-EXPO-n is bemutatunk, terjesztünk, értékesítünk. Az Ásványbörzén, az Ipar napjain, a majálisokon készülünk újítási mozgalmunk fejlesztésére is.

TesTudaT Konferencia – március 25.
Fő témáink: ideológiánk a Dialektikus idealizmus, Megfiatalodás 60 év felett – mozgalmunk, grafológiai fejlesztéseink, az egészségügy reformja, a szórakozáskultúránk megújítása, az idei EU-EXPO és a klubhálózatunk szervezése. A konklúziókat megtanácskozzuk és majd publikáljuk a partnereinknek, a klubtagjainknak. Az Expó-innovációra és a Testkultúra témaköreinkre fókuszálunk.

A tavasz első napja – március 21.
Különleges csillagállás alakult ki, a Nap és a Hold együtt állnak, a Kos jegyében. A megújulás, a fejlődés lehet most különösen fókuszban. Szerencsét és jó egészséget is remélhetünk.

Nemzetközi Nőnap – március 8.
Ünnepeljük a nőket, az istennőket is ezen a napon. Virággal, pezsgővel, desszerttel – a lényeg, hogy legyen jobb, egészségesebb a szebbik nem, a nők!

A Testkultúra témakörünkre fókuszálunk márciusban – március 5.
Fontosnak tartjuk az egészséges életmódot. Különösen a túlterhelteknek érdemes figyelembe venniük a tudatos edzést, a helyes táplálkozást és a jó szórakozást is. Ellátogatunk egy hastánc-fesztiválra, és exponáljuk a nőknek, hiszen nagyon hasznos, egészséges a hastánc. A stresszoldó jóga módszerünket ugyancsak szívesen ajánljuk klubtagjainknak, partnereinknek. Készülünk kiemelten fontos rendezvényünkre a TesTudaT Konferenciánkra, melyet március 25-én szervezünk.

Multifunkciós klubparti – február 17.

A szórakozásunk lényeges megújítására is fókuszálunk – február 5.
Már a nagyvárosokban is alig van jó szórakozási lehetőség. Az egyik fő témakörünk a Szórakozás, tehát intenzíven fejlesztjük a jó szórakozásunkat, például a Laharo-partijainkkal, szépségversenyünkkel is. Klubjainkon erről is tanácskozunk, február 17-én is.

Életmód-expó és Ásványsziget – január 28-29.
A Lurdy Konferencia Központ színvonalas rendezvénye. Sok érdekes, hasznos kiállítóval, termékekkel, szolgáltatásokkal. A grafoterápia, a jóga, a zenevarázs, az ékszerek és más különlegességek a jó életmód szolgálatában.
Külön standon is megjelentünk, grafologizáltunk és az EU-EXPO Klubunkat is szerveztük, nagyon jó társaságban.

Januárban újra: Vállalkozók Klubja – január 20.
A Népligeti Jurta Színház adott otthont az első Vállalkozók Klubjának – Szilvásy Péter alapításában. A klubestnek hatalmas sikere volt, ez megalapozta a további klubéletet,, a vállalkozói szféra fejlesztése is beindulhatott. A Vállalkozók Klubja egyesületté is alakult, melynek Ujhelyi Sándor lett az elnöke. A Vállalkozók Klubját 2020 decemberében az EU-EXPO Klubba reinkarnáltuk. A jó, konstruktív kapcsolatok fejlesztése, az EU-s kapcsolataink fejlesztése kiemelten fontos célunk 2023-ban.
A különleges EU-EXPO Klubunkat 2023. január 20-án tartjuk a Lurdy Házi Konferencia Központban.
Konklúzió: a témaköreinknek megfelelően szervezzük speciális klubjainkat.

EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás – január 12-14.
A Hungexpo A pavilonjában kerül megrendezésre ez a színvonalas rendezvény, melyen a diákság, az oktatás, a nemzetközi kapcsolatok vannak a fókuszban. “Kiállítóink között lesznek magyar és külföldi felsőoktatási intézmények, mesterképzések és PhD programok, szakképző intézmények, szakmai gyakornok programok, nyelviskolák, valamint munka- és karrier-lehetőségek. Felsőoktatási óriástalálkozónk azonban mindig tartogat meglepetéseket, hiszen itt olyan lehetőségekkel is találkozhatsz amelyekről nem is tudtál.” – szervezők.

Az EU fejlesztésében is kreatív szerepeket vállalunk – január 9.
A programjaink, különösen az EU-EXPO nagyon hasznos lesz az Európai Unióban. Idén a Szépség Világnapjára – X. 14-én – külön fókuszálunk, kell, hogy tényleg nemzetközivé fejlesszük. Az Aktivista klubjainkon a programjaink megbeszélése, és a megjelentek együttműködésének szervezése is fontos. Következik az Évnyitó partink, január 20-án, a Lurdy Konferencia Központban. Az előkészítő szervezést az Educatio kiállításon tartjuk, január 12-én.

*+*