A Szépség Világnapja – X. 14.

Az EU-EXPO középpontjában a Szépség Világnapja lesz 2020-ban.

Nemzetközi expanziónkkal valódi világnappá varázsoljuk a Szépség Világnapját, melyet először 2003. X. 14-én szerveztük meg, az Yrisz Klub és a Lélekkutató Intézet égiszében, a Magyarok Házában. 2004-ben kialakult a szisztéma: napközben expó, este gála a szépség istennőinek tiszteletére, a Miss Írisz választással.

Mind az előkészületek, mind a komplex rendezvény nagyon sok ágon kapcsolódnak az EU-EXPO koncepciójához.

Lényegesen megújítjuk a szépségversenyünket: közösség-orientálttá fejlesztjük. Modelliskolák, szépségszalonok indíthatnak csapatot. Az ajándékok különlegesek lesznek, pl. grafológiai elemzésre alapozott szoknyák. A szépségek beszélgetnek a szponzorokkal, egymást reklámozhatják.

Az EU-s kapcsolataink erősítéséhez is nagyszerű apropó a Szépség Világnapjának és az EU-EXPO programjainak a szervezése.

*** 2019 ***

*** 2018 ***

A Szépségkirálynők Hétvégéje – december 15. – Miss Hungary döntő * A Szépségek Királynője és Az Év Legjobb Szépségversenye díj * Lurdy Konferencia Központ

After-party:
November 7. – UP Centrum, Újpesti Piac * November 10. – Miss Hungary casting, Hotel Aurum.

A részletek a Szépség Világnapja hivatalos oldalán tanulmányozható. Klikk az alábbi plakátra!

A tradíciók ápolása és új hagyományok teremtése, fejlesztése kiemelten fontos célunk.
Többek között a divatban, a zenében, a táncban, a designban, a testkultúrában, a szépségversenyek terén is.

A 2018-as Évnyitónkon és a TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én, meghirdetünk több különlegességet. A “Szép a Világ, s benne hazánk, Magyarország!” c. film forgatására is sor kerül.

A Szépség Világnapja 2018-ban már valóban nemzetközivé válik, mert az EU-EXPO égisze alatt is sok külföldi partnerrel tudjuk felvenni a kapcsolatot, és a médián keresztül eljut a hírünk Amerikába, Ausztráliába, Afrikába, Ázsiába is!

Továbbra is hívjuk a konstruktívan együttműködni képes partnereket, szükségünk van szervezőkre, hoszteszekre, háziasszonyokra i.

Mozgalmat indítottunk annak érdekében, hogy alkossuk meg az Olimpia indulóját. Pierre de Coubertin versét, az Óda a sporthoz címűt kell megzenésíteni, elénekelni. Versenyt szervezünk, melynek magyarországi döntőjére a Szépség Világnapján, X. 14-én kerül sor, az EU-EXPO égiszében. A nemzetközi döntőre 2020-ban kerül sor, és a Nemzetközi Olimpia Bizottság dönt az Olimpia indulójáról.