Hírek, események – 2024

Kifejlesztjük a “DNS marketing” projektünket – július 8.
Különleges, kreatív és kombinatív módszerrel szervezünk klubokat, rendezvényeket. A meghívott partnereinket, klubtagjainkat ismerve a tevékenységük egymással való kombinálását is lehetővé tesszük. Ebben mindenki jól jár. Kell a jó együttműködés, a jó társasági élet!

Fontos kezdeményezésünk: “Tanulás 65 év felett is” mozgalmunk – július 5.
Az Emese bál-partinkon július 5-én, melyen klubot is tartunk, meghirdetésre kerül nagy fontos projektünk a “Tanulás 65 év felett is+ mozgalmunk. A “Megfiatalodás 60 év felett” mozgalmunkkal kompatibilis. Tervünk egy alkalmas “Élmény+Alkotó Tantábor” szervezése. Before-partinkon szeptember 12-én már prezentáljuk a részleteket. Fejlődjünk előre, felfelé!

Magyar Köztársaság lett az Európai Unió  soros elnöke fél éven keresztül – július 1.
Nagyon fókuszálunk az EU-EXPO menedzselésére, az egészségügy és a szórakozásunk fejlesztésére is. A július 5-i EU-EXPO Klubunkon, az Emese bál-partinkon két különösen fontos projektünket exponáljuk és majd megszervezzük.

Témaköreinkre orientált kreatív tanácskozásaink a klubjainkon – június 14.
Dejlesztéseink nagy eredménye az a módszer, mellyel lényegesen meg tudjuk újítani a klubéletünket. A fő témakörre fókuszálunk és teszteljük terveinket, fejlesztjük is a partnereink, klubtagjaink véleményeivel, javaslataival. Különösen fókuszálunk az egészségügy fejlesztésére a szellemi élettel, a jó szórakozásra és a társasági életünkre is.Tervünk, hogy a szeptember 12-i Before-partink már nagyon komoly, hatékony legyen, a Szépség Világnapja X. 14. sikeres megszervezésében.

Európai és önkormányzati választások * Június 9.
Az Európai Parlamenti képviselők megválasztásával az Európai Unió fejlesztésére is fókuszálunk. Az önkormányzati képviselőknek is sok dolguk lesz, hiszen lényegesen fejleszteni kell a vidéken a szórakozást, az egészségügyet és a jó közösségi életet, a művészeteket is.

Naturportál Természetgyógyász nap – június 2.
Sok jó kiállító és színvonalas előadások élénkítik fel a természetes gyógymódokat, annak érdekében, hogy még egészségesebbek legyünk. A Villányi úti Konferencia Központban kerül sor a rendezvényre, 10-18 óráig, a Naturportál magazin szervezésében. Lesz grafológia, gyógytermékek, jóga, masszázs, állapotfelmérés, tanácsadások, szórakoztató műsorok is.

Életmód és Ásvány Expo—V. 25-26
A Lurdy Konferencia Központ és a Lelkes Ásványbörze nagyon színvonalas rendezvénye. Sok érdekes, hasznos kiállítóval, termékekkel, szolgáltatásokkal. Az EU-EXPO Nívódíjas rendezvénye. A természetgyógyászat, a grafoterápia, a jóga, a zenevarázs, a szellemgyógyászat az ékszerek, ásványok és más különlegességek a jó életmód szolgálatában. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlható. Jó előadásokat tartanak. Megkomponáljuk az Élmény dallamát is. Www.eletmodexpo.hu

Kellemes, hasznos, jó, vidám Pünkösdi Ünnepeket kívánunk! – május 19-20.
A szellemvilágunk az angyalokkal együtt fejlődjünk értelmesen, jól!

Megjelenünk az Európa-napon – május 12.
Országszerte méltó módon ünnepeljük meg, hogy pont húsz éve lett tagja az Európai Uniónak a Magyar Köztársaság. Budapesten a Szabadság téren tartjuk rendkívüli klubpartinkat,alkotunk is és szervezünk is. Május 12-én a budapesti ünnepségen, a Szabadság téren celebrálunk egy progresszív, kreatív EU-EXPO Klubot és az Európai Fiatalok Szövetségének Aktivista klubját is. A megjelent külföldi cégekkel is konspirálunk és az együttműködésünket a témaköreink alapján kezdeményezzük. A Szépség Világnapját és az ideológiánkat is propagáljuk. Fejlődjünk!

A Föld napja – április 22.
Becsüljük meg, szeressük életünk terét!

Meggyújtották az Olimpiai lángot – április 16.
100 nap múlva Párizsban kezdődik az Olimpia. A misztérium fantasztikusan szép startja, hogy Görögországban, Olimpiában meggyújtják az Olimpiai lángot, melyet fáklyákkal juttatják el Párizsba. Az emberiség legnépszerűbb rendezvénye az Olimpia. Összefog érte az emberiség. Ezért is javasoljuk, hogy legyen szépségverseny az Olimpián, hiszen ezzel is jól lehet exponálni az Olimpia eszméjét, rendezvényeit. Sok sikert kívánunk az Olimpia szervezőinek és a versenyzőinek!

EU-EXPO Klub – április 12. és 13.
Megünnepeljük, hogy a konstruktív együttműködés jegyében, a fejlesztéseink érdekében került megrendezésre az első EU-EXPO Klub a Construmán 2015-ben. Idén, április 12-én, és az Ásványbörzén, április 13-án szervezünk klub partit. Különösen fókuszálunk a Szépség és a Szórakozás témaköreinkre. A meghívottak érdekeltek e témáinkban, és a kapcsolatfejlesztésre, a klubunk szervezésére is koncentrálunk. És persze jót szórakozunk is.

Megújítjuk, fejlesztjük az EU-EXPO Klubunkat – április 1.
Különösen fontos témánk az egészség, a szórakozás, a társasági élet fejlesztése Az április 13-án megrendezésre kerülő klubunkat egy nagyon jó rendezvényen, a Lelkes Ásványbörzén celebráljuk. Megfelelő partnereinket külön is meghívjuk.

A Vállalkozók Klubjának ünnepe:
35 évvel ezelőtt, 1989. április 1-jén szerveztünk klubot a VSZM-ben. Vendégünk voltak: Palotás János a VOSZ főtitkára,. Székács Anna az APEH alelnök és BKIK alelnöke. Felvirult a vállalkozói szféra! Klubvezető: Szivásy Péter

TesTudaT Konferencia – március 25.
Nagyon különleges konferenciánkon a szellemvilágunk fejlesztésére fókuszálunk. Az eredményeinket a megfelelő rendezvényeken prezentáljuk. A fejlődésünk stabil.

 

 

 

Sirha a Hungexpon – március 5-7.
Jó a rendezvény! Sok finom étellel, itallal.

Szervezünk, tesztelünk, fejlesztünk – február 22.
Az Utazás kiállításon, február 23-án is szervezünk EU-EXPO Klubot, melynek témaköre a Szórakozás és az Egészség is. A háziasszonyunkat is megtaláljuk.És a jó, külföldi potenciális klubtagjaink beszervezésére is fókuszálunk. Fejlődjünk együtt! A Lelkes Ásványbörzén a MOM Sportban ugyancsak jó lehetőségünk van az EU-EXPO Klubunk szervezésére is.

Fontos a Szórakozásunk megújítása, fejlesztése is – február 17.
Egyik  fő Témakörünk a Szórakozás, aminek a fejlesztése különösen fontos, hasznos, jó is. Ezért a Jó Istenek Hetében, február végén egy szervező bizottsági tanácskozást is kezdeményezünk. A vidéki városokban pedig túratanácskozásokat is tartunk.

Belgium az Európai Unió soros elnöke
Az első félévben a tagországok együttműködését fejlesztik. Sok sikert kívánunk felelősségteljes munkájukhoz! Segítünk is, például a médiumunkkal, az EU-EXPOval is.

Fejlesztjük tovább az X-party szisztémánkat – január 21.
A partnereinkkel, klubtagjainkkal kreatív, konstruktív tanácskozásokat is tartunk az aktualitásokról és a terveinkről. Az együttműködésre és a fejlesztéseinkre nagyon fókuszálunk. A tanácskozásaink lehetnek rendezvényeken, vásárokon is. Az egészséges élet, a jó társaságok működése, a vidám szórakozás, a gazdasági életünk fellendítése fontos számunkra – ezekről is tanácskozunk. Havonta megszervezzük az EU-EXPO Klubunkat, és ezáltal is tudunk propagálni, indpirálni, együttműködést generálni. Az Európai Unió fejlesztése is fontos számunkra, a kapcsolatunkat fejlesztjük.

9 éve alakultunk meg – január 19.
Eredetileg 2015. január 19-én a Hungexpónak kezdeményeztük, hogy szervezzünk EU-EXPO-t. Majd márciusban praktikusan klubszerű formát választottunk, X-party szisztémában a közönségünkkel. Idén nemzetközi méretet öltünk, ésa Szépség Világnapjának X. 14. megszervezésére is nagyon fókuszálunk. Januári klubjainkon – 19-én és 27-én az Életmód Expón – a társaságunk szervezése, fejlesztése is téma. Az EU-EXPO emblémánkat is megalkottuk, és levédtük az illetékes hivatalban 2017-ben. Fejlődjünk tovább!

Az innovációra különösen fókuszálunk 2024-ben – január 9.
A témaköreink én az Innováció nagyon fontos lesz a Testkultúra és a Szórakozás égiszében. Az Évnyitónkon megtanácskozzuk a részleteket. A TesTudaT Konferenciánk március 25-én különösen fontos programunk lesz.
Klubpartijainkon is témánk az innováció .

Sikerekben gazdag, egészséges, boldog új évet kívánunk 2024-ben is! – január 1.