Hírek, események – 2021

Készülünk az Évnyitó partinkra
Nagy terveink prezentálása, megtanácskozása különösen fontos lesz az Évnyitó EU-EXPO klubunkon, 2022. január 28-án. Erre fókuszálva szervezzük meg a Szervező Bizottságunk tanácskozását, január 15-én.
Addig is kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk klubtagjainknak, partnereinknek!

Az 1988-ban alapított és sikeresen működő Vállalkozók Klubja reinkarnált az EU-EXPO Klubba.
2022-től ezt aktivizáljuk, fejlesztjük, szervezzük intenzíven. – december 12.

Klubpartink az Ásványbörzén – december 12.
A Lelkes Ásványbörzén, a Lurdy Konferencia Központban tartunk a crossing-parti-szerű klubdélutánt. Megcsodáljuk a szebbnél-szebb ásványokat, ékszereket is. Elkészítünk egy deisgnos különlegességet is. És értékeljük ezt az évünket, megbeszéljük az Évnyitó-partinkat, aminek fő témaköre a Szórakozás és az Egészség lesz 2022. január 28-án. Az EU-EXPO Klubhálózatunk szervezése van a fókuszban.

Miss Hungary döntő – december 4.
Idén a gödöllői Grassalkovich kastély a helyszíne Magyarország egyik légnívósabb és legrégebbi szépségversenyének. A főszervező, Répás Lajos mindig alaposan előkészíti ezt a szépségversenyt. A lányok fotótáborban is résztvesznek, készül róluk nagyon színvonalas album is. A műsor érdekes, táncművészek és énekesek is a színpadra lépnek. Az EU-EXPO szervezésének is jó apropója ez a rendezvény.
Eredmények:

Testvér-Fesztiválok Fóruma – november 19.
A szórakozás-kultúránk lényeges megújítása, fejlesztése, a múlt értékei alapján – az egyik legfontosabb feladatunk 2022-ben. Ezt is megtárgyaljuk, és a diákság mozgósíthatóságát a rendezvények terén. Az EU-s kapcsolatainkat 2022 második félévében indítjuk, most inkább tájékozódunk a lehetőségekről. A klubtagjaink, partnereink egymással jó kapcsolatot tudnak kialakítani a fórumunkon. Havonta szervezzük.
Következik:
2021. december 11. Ásványbörze a Lurdyban. A karácsonyi ünnepekre is fókuszálunk.
Konklúziók: 
A témaköreinkre fókuszálunk, alkalmanként kettőre.
A január 28-i Testvér-Fesztiválok Fórumán, ami egyben EU-EXPO Klub és Partner és Média Party is, az Egészség és a Szórakozás lesz a fókuszban. Ennek megfelelő helyszínt választunk.
A szervezésben, a reklám-propagandában a DNS-marketing módszerünket is alkalmazzuk.
Két sztárvendéget is meghívunk.
Három rendezvényt kiemelten propagálunk.

***

Otthon Design Ősz és Esküvő kiállítás a Hungexpón – november 5-7.
Ez a rendezvény az egyik legnépszerűbb a Hungexpo hatalmas spektrumában. Szinte mindenkit érdekelhet, érinthet. A lakberendezés, a technika, a szolgáltatások, a módszerek hatalmas tárházában lehet válogatni. A vállalkozóknak, a diákoknak, a művészeknek, a szakembereknek különösen fontos ez a rendezvény.
Az Esküvő kiállításon jól tájékozódhatunk a hazai és a nemzetközi divatrendekről is.
A munka mellett a szórakozásnak is tere ez az őszi rendezvény.
Ez EU-EXPO partnereinkek szervezése és az EU-EXPO reklámozásának, tervezésének is nagyon jó ez a rendezvény!

Megjelenünk az Életmód expón – október 30-31.
Különösen jó ez a rendezvény, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Lurdy Konferencia Központ szervezésében. Az egészséges élet – módszerek, technikák, élelmiszerek nagy tárháza ez a rendezvény. Az EU-EXPO Klub is megjelenik önálló standdal, ahol grafológiai elemzést is végzünk. A reklám-propaganda és a partnerek szervezése is a fókuszban van. Az Ásványsziget is nagyszerű lesz, önálló teremben, Lelkes András és csapata szervezésében. A következő rendezvényünk a Testvér-Fesztiválok Fóruma kifejezetten jó reklám-propaganda háttérrel erősödik most.

Havi rendszerességgel tarunk fórumokat – október 19.
Az idei EU-XPO a terveinknek megfelelően jól sikerült. Ennek alapján a klubjainkat fórumaink át Innovatívan szervezzük havonta. Különösen főkuszálunk az EU-EXPO-ra, a Szépség Világnapja programjaira, a Testvér-Fesztiválok Fórumára. Következik: november 19. a Lurdy Konferencia Központban – EFISZ, DVF és TFF.

A Szépség Világnapja – október 14.
“A szépség a tiszta Lélek pompája, a női nem csodálatos varázslata, megérdemli, hogy a Világ megünnepelje!” – 2003-óta szervezzük meg mindíg X. 14-én. Napközben Expó, este Gála, benne a Miss Írisz választás, a Kristálykorona műsora a szépség istennőinek tiszteletére. 2022-ben valódi nagy világnapi ünnepséget tartunk. Ezt idén megtervezzük, megszervezzük.

 

Megnyitó ünnepség – október 11.
Az EU-EXPO MEGNYITÓ partiján ismertetjük a programjainkat és megbeszéljük a 2022-es expanziónkat is. Megválasztjuk a Party Szépét, a különleges termékeket is bemutatjuk.

EU-EXPO 2021 – október 11-17.
Az EU-EXPO Budapesten startolt 2015-ben. A klubszerű szervezés bevált. A fő témaköreinkre fókuszálunk, az Innovációra, a Művészetre, a Testkultúrára, a Szépségre és a Szórakozásra. Idén megtervezzük a nemzetközi, EU-s expanziónkat,

A Jó Istenek Hete – 60. – október 11-17.
Az emberiség jó isteneinek megünneplésében most a Napistent ünnepeljük.Kell, hogy életünk forrásával nagyon jóban legyünk!

Before-party: az innovatív fejlesztés – szeptember 23.
Megbeszéltük az idei EU-EXPO és a Szépség Világnapja, valamint a Testvér-Fesztiválok Fóruma koncepcióját. Idén szűk szakmai körökben, partnereinkkel tervezzük meg a 2022 expanziónkat. A Megnyitónkon – 2021. X. 11-én – még tovább haladunk, fejlesztünk, szervezünk.

A témaköreinkre fókuszálunk, fejlesztünk – szeptember 17.
Az öt témakörünk – innováció, művészet, szépség, testkultúra, szórakozás – lefedi az ember érdeklődési körének 80 %-át. Idén a témaköreinket egymással kombináljuk, és ezáltal fejlesztjük. Például: szórakozva végzünk testedzést, a szépségversenyeinken művészi alkotásokat prezentálunk – pl. festményeket megzenésítünk. Az idei EU-EXPO a szakma tanácskozásokat integrálja, azzal a céllal, hogy legyen nagyobb körű EU-EXPO 2022-ben. Az Európai Unió felé már léptünk, de a kapcsolataink fejlesztését kiemelten fontosnak tartjuk. Erről is tanácskozunk a klubjainkon.

A Testvér-fesztiválok Fórumáról tanácskozunk – szeptember 4.
Beindul a szórakozás, a közönség-orientál rendezvények világa. Nagyon hasznos lesz mindenki számára az összefogás a hatékonyság, megvalósíthatóság és a fejleszthetőség érdekében. A Testvér-fesztiválok Fórumát 2021. október 15-én tartjuk az EU-EXPO égiszében, a Lurdy Konferencia Központban. Az előkészületek fragmentált partnerséggel, fantázia stimulációval történnek. Szeptember 4-én már élesben megbeszéljük a lehetőségeket, a terveinket. Folytatás: szeptember 18-án és 23-án a Before-partinkon.

Miss Bikini – augusztus 21.
Különleges szépségverseny Balatonbogláron, ahol pont ekkor van a borfesztivál is.

Kreatív tanácskozásokat rendszeresítünk – augusztus 3.
Sok jó, hasznos témánk van, melyek megvalósítása érdekében kreativitást növelő csoportmódszereket is alkalmazunk a fórumainkon, a klubpartinkon. A fókuszban az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Testvér-fesztiválok Fóruma, a FilmyxIQum és a Laharo-party lesz. Következik az augusztus 1ö-i Klubpartink.

Görögdinnye Fesztivál Békésen – július 24.
A vidám szórakozás, az egészség és a különlegességek vannak a fókuszban. Idén már hatodik alkalommal szervezzük meg Békés városában a Görögdinnye Fesztivált. Tervünk az is, hogy 2022-ben már országos, 2023-ban nemzetközi lehessen ez a nagyon jó kezdeményezésünk. A Testvér-Fesztiválok Fórumának előkésítése is napirenden van.

A Nagy Francia Forradalom ünnepe – július 10.
Budapesten a Francia Intézetnél nagyon jó, színvonalas fesztivált szerveznek minden évben – idén is!

Klubéletünk fejlesztésére fókuszálunk – július 5.
Alapkoncepciónk, témaköreink jónak bizonyultak, ezekre alapozzuk klubéletünk fejlesztését. Partnereink jó rendezvényein (pl. Ásványbörze, Életmód expó, Miss Hungary stb.) is celebrálunk klub-délutánokat, melyeken megtárgyaljuk programjainkat, terveinket. Ez a Crossing-parti szisztéma nagyon jónak bizonyult.
Következik július 17-én az Ásványbörzén a klub-délutánunk.

Életmód expo – június 12-13.
A Lurdy Konferencia Központ vezetőségének kezdeményezése jól sikerült szeptemberben, és ezért a folytatás is megalapozott lett. Önálló standunkon grafológizáluk, szervezzük programjainkat, reklámozzuk az idei EU-EXPO eseményeit, különösen a Testvér-Fesztiválok Fórumát, a FilmyxIQumot és a Szépség Világnapját.
Az Életmód expo főleg az egészséges élet hasznos termékeiről, szolgáltatásairól, módszereiről szól. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt hasznos. A Lelkes Ásványbörze is megjelenik 30 kiállítóval az Ásványszigeten. Lesz grafológia, jóga oktatás, finom kávé, aloe vera, és sok más különlegesség. További részletek: www.eletmodexpo.hu

DNS-marketinget is alkalmazunk a programjaink szervezésében – június 1.
A lényeg: a meghívott partnereink, klubtagjaink is hívjanak meg konstruktívan együttműködni tudó vállalkozókat, diákokat, művészeket, szponzorokat, rendezvényszervezőket, szépségversenyzőket, újságírókat. A témáink vannak a fókuszban, de a megjelentek is propagálhatják magukat. Ezzel mindenki jó jár. A június 7-i Partner- és Média-partinkon alkalmazzuk a DNS-marketinget. A továbbiakat megbeszéljük a rendezvényeinken. Most fő témáink: Életmód-expó és Ásványsziget (június 12-13. Lurdy Konferencia Központ), Testvér-Fesztiválok Fóruma, A Szépség Világnapja (X. 14.) és az idei EU-EXPO (X. 11-17.).

Pünkösdi ünnepek – május 22-24.
Van egy szebb és jobb világ – ez a Mennyország!
Az ideológiánk egyik fő tételében szerepel a jó istenek, az angyalok, a Mennyország világával való jó kapcsolatunk fejlesztése, erősítése. Természetesen ennek fontos alapja a jó, életbarát, pozitív szemlélet és a cselekvés – a közösségért, az emberiségért. Pünkösdkor a Jézusi mennybemenetelt is ünnepeljük, Hassunk oda, hogy minél többen legyenek érdemeltek ara, hogy a szellemük az angyalok világában élhessen! Az EU-EXPO is e cél érdekében alakul.

Az újra nyitásra, a megújulásra készül az ország – május 14.
A pandémia sikeres leküzdése után újra megindul a közösségi élet, mind a rendezvények terén, mind pedig a szervezetek világában. Érdemes új, jó, motiváló, megvalósítható célokat kitűznünk! Várhatóan a második félévben lesz már élvezhető eredménye akcióinknak. Az Európai Sajtószövetség és az Európai Fiatalok Szövetsége, valamin az EU-EXPO szervezése ugyancsak nagy innovációnak néz elébe. A részleteket megtanácskozzuk az összejöveteleinken, az Aktivista Klubunkon, az EU-EXPO Klubunkon, a Partner- és Média-partinkon is. Hajrá előre!

Európa ünnepe – május 9.
A II. Világháború megszűnt Európában 1945. április 9-én. És kezdődött egy új, jobb, szebb korszak, világ építése a kontinensünkön.
Az ünnep alkalmából az EU-EXPO propagálását is elindítjuk, és az EU-EXPO különleges termékeinek megtervezését, elkészítését is támogatjuk.

Testvér-Fesztiválok Fóruma SzB tanácskozása – április 22.
Kiemelten fontos témánk, rendezvényünk a Testvér-Fesztiválok Fóruma, melyet idén október 15-én szervezünk meg az EU-EXPO égiszében, a Lurdy Konferencia Központban. A szakmai találkozón a rendezvényszervezők, a házigazdák, a művészek, az újságírók, a szépségek, a szponzorok, a kiállítók konstruktív együttműködését szervezzük meg. Az EU-EXPO témaköreiről tartunk tanácskozásokat. Partner- és Média-partinkat május 27-én szervezzük meg.

Fókuszáljunk a Művészet és a Testkultúra témaköreinkre – április 7.
A továbbfejlődésünk érdekében is, meg a magunk fejlődése érdekében is érdemes újítanunk a zeneművészetben, a táncban, a festészetben, a költészetben, vagy a tudatos testedzés terén. Megélénkülhet a világunk, a kapcsolataink is javulhatnak. Különösen fontos a jó célrendszer alkotása, jó ideológia, világnézet – pl. a Dialektikus idealizmus – alapján. Az őszi EU-EXPO megnyitóján erről is tanácskozunk.

TesTudaT Konferencia – március 25.
A fő témáink idén: a tudatos testedzés és étkezés új módszerei, az ideológiánk a Dialektikus idealizmus terjesztése, a közösségi életünk továbbfejlesztése. Természetesen a szórakozás-kultúránk fejlesztésével is foglalkozunk: a Humoros Némafilmek Nemzetközi Fesztiváljának szervezése nagyon fontos. És “A Szép Dal Ma…” versíróverseny zenére ugyancsak a fókuszban van. Az EU-EXPO és a Testvér-Fesztiválok Fóruma is fontos témánk. A Miss Írisz választás szépségversenyünket megújítjuk, csapatverseny is lesz, különleges díjakkal. Az első TesTudaT Konferenciánkat Tudatos testépítés címen 2006. III. 25-én szerveztük meg az RSZKK Sportcentrumában. A sikeren felbuzdulva minden évben egyre igényesebben, színvonalasabban szervezzük meg a TesTudaT Konferenciánkat, a Jó Istenek Hetében.

Különleges EU-EXPO Infólapot készítünk – március 14.
A témaköreinknek megfelelően a partnereinknek, a klubtagjainak speciális , személyre, cégre szabott Tájékoztatókat készítünk, és juttatjuk el. Ezzel az a szándékunk, hogy olyan információkat adjuk a célközönségünknek, mely információk fontosak, hasznosak számukra, és az együttműködésünket még hatékonyabbá tegyük. z EU-EXPO Klubjainkon ezt is megtanácskozzuk, és fejlesztjük, propagáljuk. Nagy tervünk, hogy amikor az EU felé aktívan fordulunk komplex projektjeinkkel, akkorra már letisztult legyen ez a DNS marketingünk szisztémája is,

Testvér-Fesztiválok Fóruma SZB tanácskozása – március 8.
A Nemzetközi Nőnap nagyon jó hangulatot biztosít a Testvér-Fesztiválok Fórumának első szervező bizottsági tanácskozásához. A lényeges kérdések a partnerszervezésben, a reklámozásban, az ütemezésben és a SZB összetételében, megszervezésében vannak. A célunk olyan Fórum megvalósítás október 16-án, az EU-EXPO Szórakozás témakörében, melyben a megjelent rendezvényszervezők, művészek, újságírók, technikusok, szponzorok összefogva, konstruktívan együttműködve a fejlődést implikálják.
A következő tanácskozásunkat március 30-án tartjuk a Lurdy Konferencia Központban.

Új módszerek alkalmazásával erősítjük klubrendszerünket – március 3.
Megfigyeltük, hogy a partnereink nagy része inkább csak két-három témát képes aktívan értelmezni, feldolgozni. Ezért a meghívóinkat inkább személyre szabjuk, és ajánljuk azokat kezdeményezéseinket, amelyek illenek az adott partnerünk tevékenységéhez, érdeklődési köréhez. A DNS marketingünk is bevált, és a partnerszervezésben ugyancsak alkalmazni fogjuk. A XV. TesTudat Konferencián és az Írisz bál-partin már effektualizáljuk az újításainkat.

Startol az AGROmashEXPO a Hungexpón – március 3-6.
Idén on-line módon jelentkezik ez a rangos kiállítás, melyre lehet jelentkezni a Hungexpo honlapján.

A vidámság jó hatással van az immunrendszerünkre – február 24.
Egzaktul, műszerekkel is lehet bizonyítani, hogy a vidámság, ami növeli az életkedvünket, az immunrendszerünket is fejleszti, erősíti. A pandémia idején ez most különösen hasznos információ! Ennek érdekében is fejlesztjük a szórakozáskultúránkat is.

A különleges termékekkel is fejlesztjük az EU-EXPO komplex rendszerét – február 8.
Inspiráljuk klubtagjainkat, potenciális partnereinket arra, hogy az Innováció égiszében állítsák elő saját fejlesztésben az EU-EXPO Különleges termékeit. 2021-ben erre különösen figyelünk, és ez alapján is szervezzük meg klubjainkat, előkészítő rendezvényeinket.
Hívjuk a kereskedőket, a termékfejlesztőket és a gyártókat, meg a médiát is. Javaslatokat dolgozunk ki arra, hogy milyen különleges terméket készítsenek az arra alkalmas gyártók, és ezeket mely kereskedők is forgalmazzák. Ez a kombinatív DNS marketing módszerünk nagyon hasznos lesz, az egész Európában is! Az EU-EXPO Klubjainkon mindenképpen exponáljuk a különlegességeket.

Évnyitó partink nagyon fontos – január 21.
Éves tervünket prezentáljuk klubtagjainknak, partnereinknek az Expó-stúdióban, 2021. január 21-én. Nagyon lényegesnek tartjuk a megvalósíthatóságot, a fejleszthetőséget és a fenntarthatóságot is. Ebben az évben a klubhálózatunk bővítésére összpontosítunk. Havonta 1-2 EU-EXPO Klubot szervezünk. A kreatív, konstruktív együttműködés jegyében. Az EU-s expanziónkat szeptemberben indítjuk. Az idei EU-EXPO időpontja október 11-17. A Szépség Világnapja lesz a középpontban. Szeretnénk valódi világnappá alakítani ezt a csodálatos jó kezdeményezésünket, melyet először 2003-ban szerveztünk meg, nagy sikerrel. Az EU-EXPO Klub szervező bizottságát február végére összeállítjuk, és ezzel is a sikereinket fogjuk elérni. Az X-party szisztémánk bevált, továbbfejlesztjük.
Az EU-EXPO létrehozásának ötlete 2015. január 19-én született meg, akkor a Hangexpónak javasoltuk, de önálló projektté alakítottuk.

On-line fórumokat is szervezünk – január 18.
A témaköreinkre fókuszálva hívjuk meg partnereinket, klubtagjainkat egy multifunkciós internetes fórumra. Amennyiben az első próbaverzió eredményes lesz, abban az esetben rendszeresítjük ezt a kezdeményezésünket is. Különösen hasznos lehet a vidékiek és a külföldiek számára. Természetesen az élő, emberi kapcsolatainkat, klub-délutánjainkat is fejlesztjük. A rendszeres összejöveteleinket márciustól indítjuk.

Terveink alapján 2021. május 9-ig felépítjük a magyarországi EU-EXPO Klubunkat, és elkezdjük az Európai Unióban is szervezni. Megalapozottan, fenntarthatóan, fejleszthetően – ezek fontos kritériumaink. A klubvezetőséget március 16-ig megszervezzük. – 2021-01-02

Ez éves programtervünket megbeszéljük az Évnyitó-partinkon, január 21-én, az Expó-stúdióban. 

Sikerekben gazdag, egészséges, boldog új évet kívánunk!