Hírek, események – 2021 I. félév

Európa ünnepe – május 9.

Testvér-Fesztiválok Fóruma SzB tanácskozása – április 22.
Kiemelten fontos témánk, rendezvényünk a Testvér-Fesztiválok Fóruma, melyet idén október 15-én szervezünk meg az EU-EXPO égiszében, a Lurdy Konferencia Központban. A szakmai találkozón a rendezvényszervezők, a házigazdák, a művészek, az újságírók, a szépségek, a szponzorok, a kiállítók konstruktív együttműködését szervezzük meg. Az EU-EXPO témaköreiről tartunk tanácskozásokat. Partner- és Média-partinkat május 27-én szervezzük meg.

Fókuszáljunk a Művészet és a Testkultúra témaköreinkre – április 7.
A továbbfejlődésünk érdekében is, meg a magunk fejlődése érdekében is érdemes újítanunk a zeneművészetben, a táncban, a festészetben, a költészetben, vagy a tudatos testedzés terén. Megélénkülhet a világunk, a kapcsolataink is javulhatnak. Különösen fontos a jó célrendszer alkotása, jó ideológia, világnézet – pl. a Dialektikus idealizmus – alapján. Az őszi EU-EXPO megnyitóján erről is tanácskozunk.

TesTudaT Konferencia – március 25.
A fő témáink idén: a tudatos testedzés és étkezés új módszerei, az ideológiánk a Dialektikus idealizmus terjesztése, a közösségi életünk továbbfejlesztése. Természetesen a szórakozás-kultúránk fejlesztésével is foglalkozunk: a Humoros Némafilmek Nemzetközi Fesztiváljának szervezése nagyon fontos. És “A Szép Dal Ma…” versíróverseny zenére ugyancsak a fókuszban van. Az EU-EXPO és a Testvér-Fesztiválok Fóruma is fontos témánk. A Miss Írisz választás szépségversenyünket megújítjuk, csapatverseny is lesz, különleges díjakkal. Az első TesTudaT Konferenciánkat Tudatos testépítés címen 2006. III. 25-én szerveztük meg az RSZKK Sportcentrumában. A sikeren felbuzdulva minden évben egyre igényesebben, színvonalasabban szervezzük meg a TesTudaT Konferenciánkat, a Jó Istenek Hetében.

Különleges EU-EXPO Infólapot készítünk – március 14.
A témaköreinknek megfelelően a partnereinknek, a klubtagjainak speciális , személyre, cégre szabott Tájékoztatókat készítünk, és juttatjuk el. Ezzel az a szándékunk, hogy olyan információkat adjuk a célközönségünknek, mely információk fontosak, hasznosak számukra, és az együttműködésünket még hatékonyabbá tegyük. z EU-EXPO Klubjainkon ezt is megtanácskozzuk, és fejlesztjük, propagáljuk. Nagy tervünk, hogy amikor az EU felé aktívan fordulunk komplex projektjeinkkel, akkorra már letisztult legyen ez a DNS marketingünk szisztémája is,

Testvér-Fesztiválok Fóruma SZB tanácskozása – március 8.
A Nemzetközi Nőnap nagyon jó hangulatot biztosít a Testvér-Fesztiválok Fórumának első szervező bizottsági tanácskozásához. A lényeges kérdések a partnerszervezésben, a reklámozásban, az ütemezésben és a SZB összetételében, megszervezésében vannak. A célunk olyan Fórum megvalósítás október 16-án, az EU-EXPO Szórakozás témakörében, melyben a megjelent rendezvényszervezők, művészek, újságírók, technikusok, szponzorok összefogva, konstruktívan együttműködve a fejlődést implikálják.
A következő tanácskozásunkat március 30-án tartjuk a Lurdy Konferencia Központban.

Új módszerek alkalmazásával erősítjük klubrendszerünket – március 3.
Megfigyeltük, hogy a partnereink nagy része inkább csak két-három témát képes aktívan értelmezni, feldolgozni. Ezért a meghívóinkat inkább személyre szabjuk, és ajánljuk azokat kezdeményezéseinket, amelyek illenek az adott partnerünk tevékenységéhez, érdeklődési köréhez. A DNS marketingünk is bevált, és a partnerszervezésben ugyancsak alkalmazni fogjuk. A XV. TesTudat Konferencián és az Írisz bál-partin már effektualizáljuk az újításainkat.

Startol az AGROmashEXPO a Hungexpón – március 3-6.
Idén on-line módon jelentkezik ez a rangos kiállítás, melyre lehet jelentkezni a Hungexpo honlapján.

A vidámság jó hatással van az immunrendszerünkre – február 24.
Egzaktul, műszerekkel is lehet bizonyítani, hogy a vidámság, ami növeli az életkedvünket, az immunrendszerünket is fejleszti, erősíti. A pandémia idején ez most különösen hasznos információ! Ennek érdekében is fejlesztjük a szórakozáskultúránkat is.

A különleges termékekkel is fejlesztjük az EU-EXPO komplex rendszerét – február 8.
Inspiráljuk klubtagjainkat, potenciális partnereinket arra, hogy az Innováció égiszében állítsák elő saját fejlesztésben az EU-EXPO Különleges termékeit. 2021-ben erre különösen figyelünk, és ez alapján is szervezzük meg klubjainkat, előkészítő rendezvényeinket.
Hívjuk a kereskedőket, a termékfejlesztőket és a gyártókat, meg a médiát is. Javaslatokat dolgozunk ki arra, hogy milyen különleges terméket készítsenek az arra alkalmas gyártók, és ezeket mely kereskedők is forgalmazzák. Ez a kombinatív DNS marketing módszerünk nagyon hasznos lesz, az egész Európában is! Az EU-EXPO Klubjainkon mindenképpen exponáljuk a különlegességeket.

Évnyitó partink nagyon fontos – január 21.
Éves tervünket prezentáljuk klubtagjainknak, partnereinknek az Expó-stúdióban, 2021. január 21-én. Nagyon lényegesnek tartjuk a megvalósíthatóságot, a fejleszthetőséget és a fenntarthatóságot is. Ebben az évben a klubhálózatunk bővítésére összpontosítunk. Havonta 1-2 EU-EXPO Klubot szervezünk. A kreatív, konstruktív együttműködés jegyében. Az EU-s expanziónkat szeptemberben indítjuk. Az idei EU-EXPO időpontja október 11-17. A Szépség Világnapja lesz a középpontban. Szeretnénk valódi világnappá alakítani ezt a csodálatos jó kezdeményezésünket, melyet először 2003-ban szerveztünk meg, nagy sikerrel. Az EU-EXPO Klub szervező bizottságát február végére összeállítjuk, és ezzel is a sikereinket fogjuk elérni. Az X-party szisztémánk bevált, továbbfejlesztjük.
Az EU-EXPO létrehozásának ötlete 2015. január 19-én született meg, akkor a Hangexpónak javasoltuk, de önálló projektté alakítottuk.

On-line fórumokat is szervezünk – január 18.
A témaköreinkre fókuszálva hívjuk meg partnereinket, klubtagjainkat egy multifunkciós internetes fórumra. Amennyiben az első próbaverzió eredményes lesz, abban az esetben rendszeresítjük ezt a kezdeményezésünket is. Különösen hasznos lehet a vidékiek és a külföldiek számára. Természetesen az élő, emberi kapcsolatainkat, klub-délutánjainkat is fejlesztjük. A rendszeres összejöveteleinket márciustól indítjuk.

Terveink alapján 2021. május 9-ig felépítjük a magyarországi EU-EXPO Klubunkat, és elkezdjük az Európai Unióban is szervezni. Megalapozottan, fenntarthatóan, fejleszthetően – ezek fontos kritériumaink. A klubvezetőséget március 16-ig megszervezzük. – 2021-01-02

Ez éves programtervünket megbeszéljük az Évnyitó-partinkon, január 21-én, az Expó-stúdióban. 

Sikerekben gazdag, egészséges, boldog új évet kívánunk!