Hírek, események – 2022

*+*
EU.EXPO Klub a Lelkes Ásványbörzén – december 10.
Nagy fejlesztésünk a szervezés terén, hogy a klubjainkat jó rendezvényeken, vásárokon, fesztiválokon is celebráljuk. Továbbá a tradícióinknak megfelelően különleges sztárvendégeket is meghívunk, exponálunk. A klubjainkon a megjelent partnereink, klubtagjaink egymással is konspirálhatnak, és ez is jó lesz nekik. A mostani klubpartinkon megzenésítjük az általunk kiválasztott szép ásványt, és tárgyalunk a 2023-as terveinkről is
*+*
A Vállalkozók Klubja 1988-ban startolt – december 3.
A Népligeti Jurta Színház adott otthont az első Vállalkozók Klubjának – Szilvásy Péter alapításában. A klub díszvendége Kovács Ádám, a Celladam felfedezője, és cégvezetője a Celladam Teamnek. A klubestnek hatalmas sikere volt, ez megalapozta a további klubéletet,, a vállalkozó szféra fejlesztése is beindulhatott. A Vállalkozók Klubja egyesületté is alakult, melynek Ujhelyi Sándor lett az elnöke. A Vállalkozók Klubját 2020 decemberében az EU-EXPO Klubba reinkarnáltuk. December 3-án, a 34. évfordulónk alkalmából ünnepségsorozatot is rendezünk.
*+*
Fiatal Vállalkozók Hete – november 23-25.
A FIVOSz nagyszerű kezdeményezése idén is nagy közönséget vonz. Sok jó, hasznos előadás és kiállítók inspirálnak a vállalkozásokra. Kovács Patrik csapata nagyszerű vállalkozást kreált a Millenárisban.

*+*
Az expó-innováció különösen fontos – november 22.

Sok jó rendezvény van, de soknál lényegesen redukálódott a program, a műsor, a prezentációk. A szórakozásunk fellendítésére is odafigyelünk, és javasolunk különlegességeket a vásárok, fesztiválok szervezőinek. Ezek még jobban felvidítják a közönséget, és a társasági életet is. A Viccfallapunk nagyon jól bevált, a különleges zeneszerzés, a humoros filmek ugyancsak hasznosak a partnereink rendezvényein. Az EU-EXPO klubjainkon megtárgyaljuk a részleteket.
*+*
After-party – október 29.
A Szépség Világnapja X. 14. és az EU-EXPO 2022 rendezvényeinek tanulságaiT is össze foglaljuk. A szórakozásunkat, egészségünket is fejlesztő programjainkat megbeszéljük. A Humoros Némafilmek és a Viccfallapunk is téma.
*+*
” Megfiatalodás 60 év felett” mozglmunk startja – október 14.
Van reális, tudományos alapja annak, hogy a szellemi-tudati-testi világunk képes legyen megújulni, megfiatalodni hatvan év felett. A Szépség Világnapján prezentáltuk a részleteket. Tobbek között azt a tudományos felfedezésünket, hogy a fehérjeszintézis során fellépő cross-ower jelenségét tudati hatás váltja ki. A világnézetünket is lényegesen kitágítjuk, fejlesztjük, a Napot tartjuk a földi és az emberi élet forrásának. Természetesen jó, konstruktív közösségi életre is nagy szükségünk van. Mindezekről bővebben a fórumainkon tárgyalunk. Tervezünk jó táborokat is. Jó alapot jelent az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus.
*+*
EU-EXPO – 2022. X. 10-16.
Az idei EU-EXPO a tervezésekről szól. A témaköreinket továbbfejlesztjük, és megtervezzük a 2023-as expanziónkat. A fókuszban idén a Szépség Világnapja van, X. 14-én a Lurdy Konferencia Központban. Világújdonság programunkat is ekkor hirdetjük meg. 2023-ban lesz húsz éves a Szépség Világnapja, valódi világnappá szervezzük az ENSZ illetékes szervezetével együttműködve. A tervezetünket még ezen a héten publikáljuk. A klubhálózatunk fejlesztése is napirenden van.
Az EU-EXPO Klubjainkon is fókuszálunk a témaköreinkre, ezek alapján szervezzük meg partijainkat is.
+*+
Újítók és Feltalálók Napja – október 12.
Az EU-EXPO Innováció témakörében szervezzük meg évente. Idén a Testkultúra témakörével kombináljuk. A gyógyfürdők hasznosságát is exponáljuk, alkalmazzuk a Dinamikus grafológiai tesztelés módszerünket is.
 *+*
Klubpartink az Ásványbörzén – október 8.
Szívesen társulunk jó rendezvényekhez, kiállításokhoz is. A Lelkes Ásványbörze is nagyon jó helyet tud adni a klubpartijainknak. A mostani alkalommal a MOM Sportban, szombaton délután megtanácskozzuk az EU-EXPO programját is, és a Szépség Világnapja különlegességének bemutatóját is propagáljuk. Kellemeset a hasznossal!
*+*
A szórakozás-kultúránk megújítása – október 4.
Felméréseink alapján a mai szórakozás világa nagyon degradált a nyolcvanas évekhez képest. Különösen a vidéki városokban szűkült a fiatalok, a felnőttek szórakozási lehetőségei. Pedig nagyon jó az, ha vidáman élünk! Ezért az EU-EXPO Klubjainknak fontos témája lesz, milyen módon fejlesszük a szórakozásunkat. A hétvégi jó diszkókkal, melyeken jó műsorok, koncertek is vannak, na meg különlegességeket is alkotunk, játszunk, szórakozunk – ezt kiemelten fontosnak tartjuk. Az idei EU-EXPO-n, október 15-én a Szórakozás témakörére is koncentrálunk.
*+*
EU-EXPO Klub az Életmód-expón – szeptember 18.
Nagyon jó, színvonalas és hasznos, kellemes rendezvény az immár hatodik alkalommal megszervezett Életmód-expó és  Ásványsziget a Lurdy Konferencia Központban. Önálló standunkon grafologizálunk is, és a propagáljuk, szervezzük a fontos témáinkat, rendezvényeinket. Az EU-EXPO Klubunkat is celebráljuk 18-án vasárnap, melyen a terveinkről és a programjainkról is tárgyalunk, valamint a kapcsolatrendszerünk bővítése is téma. A Before-partinkon úgy döntöttünk, hogy partnereink rendezvényein is szervezünk EU-EXPO Klubokat. Ezzel mindenki jól fog járni, hasznos lesz. A klubunk gazdasági életét is fellendítjük.
*+*
Before-partink – szeptember 12.
melyen a Szépség Világnapjára (X. 14-én) és az idei EU-EXPO programjára különösen fókuszálunk.
A Miss Írisz szépségversenyünk előversenyén a szépségversenyek megújításáról tanácskozunk..
A klasszikus Partner és Média-partinkat is beintegráljuk a rendezvényünkbe. Az EU-EXPO Különleges termékeinek a fejlesztése ugyancsak fontossá vált. A szórakozáskultúránkat is nagyon fel kellene javítanunk – erről is beszélgetünk.
*+*
Különösen hasznos az Expó-innováció – szeptember 2.
A rendezvények megújítása tartalmilag, formailag, PR és partner kapcsolatokban is egyre fontosabb, hasznosabb  lesz a tapasztalataink alapján. A rendezvények konstruktív együttműködése is fontos, hiszen a nem konkuráló rendezvények szervező sokat tudnának egymásnak segíteni, mindenki jól járna. Az Expó-innováció mozgalmunkban mindezeket is exponáljuk a partnereinknek, klubtagjainknak. A szórakozás-kultúránk fejlesztésére is fókuszálunk. Rendezvényeinknek megbeszéljük a részleteket.
*+*
Multifunkciós klubpartit tartunk -augusztus 29.
A Grafológiai Fórumunkat, az EU-EXPO Klubunkat és a Partner és Média-partinkat integrálva tartjuk meg az Orczy kert vendéglőjében. Szó lesz az idei terveinkről a különleges grafológiai projektünkről és a “Világlátó” Falilapunk újításairól is. Persze a jó szórakozásra, a művészetre és a testkultúrára is fókuszálunk.
*+*
A klubjaink szervezésére nagyon fókuszálunk – augusztus 22.
Sok jó, hasznos, kellemes, nyereséges, művészi, tudományos, egészséges témánk van, melyek napirendjei a klubjainknak. Nagy szükség van már a jó közösségi életre, a korszerű ideológiánkra is. A háziasszonyunkat és egy-két szervezőnket még keressük, de a Before-partinkra, szeptember 12-én már komplex lesz a klubrendszerünk. Az augusztus 29-i multifunkciós klubpartinkon is megtárgyaljuk ezeket.
*+*
Jól sikerült az EU-EXPO Klubunk – augusztus 9.
Nagyon szép környezetben, a budapesti Orczx kert Tóparti teraszán, augusztus 8-án szerveztük meg a klubpartinkat. A megjelentekkel megbeszéltük, hogy idén inkább minimális verzióban szervezzük meg októberben az EU-EXPO-t, mivel az emberek aktivitása sajnos romlott a járvány majrézás miatt. Ugyanakkor remek lehetőségeink vannak az innovációs projektjeink megvalósítására. A nemzetközi kapcsolataink fejlesztésére is tudunk fókuszálni. A Before-partinkon, szeptember 9-én a Szépség Világnapja október 14-i programja lesz a fő témánk. Addig a társrendezvényeinken propagáljuk az EU-EXPO-t.

A Testkultúra és a Szórakozás nyáron – július 23.
Erre a két témakörünkre, fejlesztésére különösen fókuszálunk ezen a nyáron. Nagyon fontosnak tartjuk a szórakozás kultúránk lényeges megjavítását, fejlesztését mind a diákvilágban, mind a felnőttek világában. Az egészségünk érdekében a természetes módszereket és a parapszichológiát is akceptáljuk. A klubpartiainkon, augusztus 8-án is, tanácskozunk mindezekről.

A Nagy Francia Forradalom ünnepe – július 9.
A Budapest Francia Kultúrintézetben klasszikusan nagyon jó ünnepi fesztivált szerveznek. A műsorok mellett kiállítók is bemutatják a francia termékeiket. A Nagy Francia Forradalom 1789-ben az emberiség új, fejlettebb szakaszát nyitotta meg. Dicsőség a hősöknek! Az EU-EXPO Klubunkon erről is megemlékezünk, és fejlesztjük az Expó-innováció mozgalmunkat is.

Az Expó-innováció mozgalmunkat is fejlesztjük – június 29.
Rendezvények világa megélénkül, ez jó. De nagy szükség van a megújulásra, a fejlődésre és a kapcsolatrendszerek bővítésére is. Különleges, kreatív ötleteket adunk partnereinknek. Erről is tárgyalunk a klubpartinkon is.

Különleges DNS marketinget fejlesztünk ki – június 21.
A lényeg: a fragmentált témaköreinknek megfelelő partnereket hívunk, akiktől kérünk jó ötleteket, javaslatokat és hívhatnak egy jó partnert. Ezzel a közösségi klubéletünket is tudjuk fejleszteni. A próbaverziónkat június 29.én exponáljuk. Tervünk, hogy a Before-partinkon, szeptember 12-én, már intenzív, hatékony legyen a módszerünk. A szervezésünk új dimenzióját jelenti ez.

EU Konferencia – június 13.
Nemrégiben ért véget az EU történetének egyik legjelentősebb demokratikus gyakorlata – az uniós polgárok a kontinens minden szegletéből több mint egy éven keresztül beszélgettek, vitáztak arról, milyen Európában szeretnének élni. 🇪🇺Az EU jövőjéről szóló konferencia közel 6500 eseményt hozott tető alá és több mint 700 ezer résztvevőt mozgatott meg – az eszmecsere-sorozat végül egy konkrét javaslatcsomagban csúcsosodott ki.

*+*

Életmód expó és Ásványsziget – június 11-12.
A Lurdy Konferencia Központban kerül megrendezésre ez a nagyon jó kezdeményezés, immár ötödik alkalommal. Nagyon hasznos, jó kiállítók mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat, ásványaikat, ékszereiket. A jó előadások kicsiknek és a felnőtteknek is hasznosak.
Önálló standunkon grafológiai elemzéseket, tanácsadásokat is tartunk. És szervezzük az Európai Fiatalok Szövetéségét és az EU-EXPO Klubunkat is.
Az eredményekről a június 17-i Aktivista klubunkon tanácskozunk.

Múzeumok Majálisán is tanácskozunk – május 21.
A Nemzeti Múzeumban nagyon sok jó kiállító jelenik meg a kertben. Érdemes egy jó, együttműködő, vidám klubot is tartanunk. Persze, megismerjük a múzeumok érdekességeit is.

Az Ipar napjai a Hungexpón – május 10-13.
A mérnöki szakma csúcstalálkozója a kereskedőket, a gyártókat, a fejlesztőket is vonzza. A nívós rendezvényen sok látogató várható, hiszen sokakat érint, érdekelhet a négyszáz kiállító. Az EU-EXPO Klubunkat is ide szervezzük. A Hungexpo vezetőségét dicséret illeti a jó szervezésért, megvalósításért.

Európa ünnepe – május 8.
Budapesten a Szabadság téren kerül megrendezésre hagyományosan fesztivál-szerűen az Európa és az Európai Unió ünnepe. Celebráljuk klub-partinkat is, az EU-EXPO és az Európai Fiatalok Szövetsége égiszében. Megünnepeljük az európai népek összefogását, barátságát, egységét.
Europé szobrának felavatását az idei EE-EXPO Művészet napján avatjuk fel ünnepélyesen.
További sok sikert kívánunk az Európai Uniónak is.

2015. április 15. – EU-EXPO Klub startja – április 15.
A szervezésünknek a klubszerűség a lényege, a klubtagjaink, a partnereink, a szimpatizánsaink mozgósítását a klubjaink alapozzák meg. A Construmán, a Hungexpón – 2015-04-15 – találtuk ki, hogy nagyon praktikus a klubszerűség, X-party szisztémában (konstruktívan együttműködő, téma-orientált csoport, közösség) valósítjuk meg az EU-EXPO komplex rendszerét.

Crossing-szerű Klub-partink a Construmán – április 7.
Még 2015-ben, a tavaszi Construmán, a Hungexpón sikerült kifejlesztenünk az EU-EXPO klubszerű szisztémáját. A klubtagok egymássalis tudnak jól együttműködni, és a programjainkat, témáinkat is jobban tudjuk kifejleszteni, megszervezni a klubjainkon, X-party 1 szisztémánkkal. Az idei Construma kiállításon és az Otthon Design kiállításon körbejárva a megjelent kiállítókat, tudjuk tesztelni és szervezni is az idei EU-EXPO programjait. A színvonalas Construma különösen inspirálja a kreatív megoldásokat is!

TesTudaT Konferencia és Írisz bál-party
Ez a konferenciánk kiemelten fontos témákkal foglalkozik. A világnézetünk, a parapszichológia fejlesztése, a tudatosság és a vidám jó élet lényeges kérdéseire is fókuszálunk. Az est Írisz bál-party a szórakozásunk élénkebbé tételét inspirálja, a Miss Írisz szépségverseny startja is ekkor van. Az 5. TesTudaT Konferenciánkon alkottuk meg a vezérelvünket: “Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!” – ez az Európai Fiatalok Szövetségének is a vezérelve lett. A konferenciánkon az EU-EXPO Testkultúra, a Szórakozás, a Szépség témaköreivel is foglalkozunk. Az eredményeinket publikáljuk az After-partinkon, április 2-án, a Lurdy Lelkes Ásványbörzén is.

Irisz a szivárvány istennője – március 25.
Az ógörög jó istenek közé tartozik Írisz, a szivárvány, a sokszínűség istene, az istenek hírnöke. Az írisz-diagnosztika ihletője, a Miss írisz szépségverseny névadója. Hála és köszönet Írisz istennőnek!
Az EU-EXPO és a Szépség Világnapja egyik fontos témája 2022-ben a szépségversenyek lényeges megújítása is.

Partnereink rendezvényeire is szervezünk klub-partikat – február 22.
Egy jó hangulatú rendezvényen, vásáron, fesztiválon érdemes szervezni az EU-EXPO Klubunkat is. Ezzel segítjük a reklám-propagandát és a jó csapat összejövetelét is. Különleges termékeinkre is fókuszálunk, értékesítésünket is fejlesztjük. A májusi Európa ünnepén már nemzetközi expanziónkat is szervezzük.

Multifunkciós EU-EXPO Klub – február 18.
Az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubja az EU-EXPO Klubba reinkarnált 2021 decemberében. A Grafoklubnak is helyt adunk most, és a Diákok és Vállalkozók Fórumának is tervezünk fejlődést. Amire nagyon fókuszálunk: az idei EU-EXPO tervei, a Szépség Világnapja nemzetközi expanziója, a szórakozásunk megújítása és “Legyünk természetesen egészségesek!”  A megjelent partnereink, klubtagjaink egymással tudnak konspirálni. A Morrisons”2 adja a helyszínt. Lesz a Parti-pite készítő verseny prezentációja is. A humoros némafilmek projektünket is bemutatjuk. Az Aktivista klubunk égiszében a világnézetünket, a Dialektikus idealizmust megtanácskozzuk.

Évindító partink – január 28.
Az éves programjainkat ismertetjük, beszéljük meg. A közösségi életünk és a szórakozás-kultúránk fejlesztésére külön fókuszálunk. Az EU-EXPO Klubunk nagyon hasznos lett, ezért az idei EU-EXPO is még klubhálózat-szerű lesz októberben. A Szépség Világnapját idén 20. alkalommal szervezzük meg, célunk, hogy valódi világnap legyen, az ENSZ jóváhagyásával. A Miss Írisz választásban is sokat újítunk: csapatverseny is lesz. Az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a terjesztése kiemelten fontos tervünk, akciónk. És a vidám, egészséges életünk erősítése is!

Fontosnak tartjuk a jó kapcsolatot az EU-s külföldi kulturális központokkal is – január 21.

Pontosan hét éve született meg a fantasztikus ötlet, hogy legyen EU-EXPO – január 19.
Egy új dimenzióját nyitottuk meg a magyar és az európai vállalkozások számár. Az évnyitó parinkon, január 28-án megünnepeljük a jó kezdetünket, hogy legyen nagyon jó folytatás is. Eredetileg a Hungexpo részére is nagyon ajánlottuk, de önállóan szerveztük tovább. Az idei EU-EXPO még klubszerű lesz, de jövőre már expandálunk a nemzetközi téren is. A témaköreink nagyon jónak bizonyultak, tehát a megvalósíthatóság, a fejleszthetőség és a fenntarthatóság kritériumainak megfelelőnk.

Lényegesen fejlesztünk 2022-ben
Az EU-EXPO témaköreit – az innovációt, a művészetet, a szépséget, a testkultúrát és a szórakozást – egymással kombináljuk és szervezünk, alkotunk különlegességeket. Az EU-EXPO-innováció jó lehetőséget nyújt a kreatív alkotóknak és a megvalósítóknak, a vállalkozóknak is. Idén különösen fókuszálunk a Szépség Világnapjára, melyet október 14-én szervezünk meg, immár húsz éve. Ez olyan programunk, amelyen mindegyik témakörünk aktivizálódik. A kibernológia tudományát is felélénkítjük. A szórakozáskultúránk fejlesztésére ugyancsak figyelünk pl. a Laharo-partikkal, a humoros DiaFilmyxIQumokkal, a quantum-diszkókkal, a parti-pitékkel is.

Az EU Tanácsának francia elnöksége: 2022. január 1. – június 30.
A francia elnökség prioritásait a következő jelmondat fejezi ki: „Fellendülés, erő és a hovatartozás érzése”: fellendülés, hogy Európa elősegíthesse a zöld és digitális átállás megvalósulását erő, hogy megvédhessük és előmozdíthassuk értékeinket és érdekeinket a hovatartozás érzése, hogy kultúránk, értékeink és közös történelmünk nyomán kialakíthassuk és továbbfejleszthessük a közös európai jövőképet